400 bin’er TL yatırım alarak Gamer’s Qube programına seçilen ilk girişimler açıklandı

Dünyanın 3. büyük oyun şirketi Netmarble ve erken aşama teknoloji girişimlerini hızla büyüyen başarılı şirketlere dönüştürmek için gerekli yatırım, strateji ve iş geliştirme desteği sunan StartersHub işbirliğiyle düzenlenen, mobil oyun geliştiricileri hızlandırma programı Gamer’s Qube, mobil oyun geliştirmede Türkiye’yi oyun dünyasının sayılı merkezlerinden biri haline getirmeyi hedefliyor.

Bugün StartersHub’da yapılan ve bizim de bizzat yakından takip ettiğimiz seçim gününde (Selection Day) sahne alan 13 girişim arasından Netmarble ve StartersHub’ın profesyonel mentorları tarafından seçilen 2 girişim, Gamer’s Qube tarafından vadedilen 400 Bin TL‘er TL yatırım ödülünü almaya hak kazandı ve programa kabul edildi. Ayrıca şunu belirtelim ki, yeni girişimler yakın dönemlerde seçilemeye devam edilecek.

Gamer’s Qube programına seçilen ilk 2 girişim:

1. Close’em Up! oyunu ile Midpoly

2. Ston oyunu ile Flat Games

Gamer’s Qube’a katılan ekipler bir yıl boyunca Netmarble’ın mobil oyun profesyonellerinden eğitim alma, Türkiye ve EMEA bölgesindeki 300’den fazla mentora ulaşma, oyun testleri ve haftalık pratiklerle projelerinin kalitesini ve mobil oyun geliştirme becerilerini artırma fırsatı yakalayacak. Ayrıca seçilen mobil oyunlar, dünyanın en büyük oyun yayıncılarından biri olan Netmarble EMEA tarafından yayınlanma imkanı bulacak.

Biz de sizlere gelişmeleri ve daha fazla detayı aktarmaya devam edeceğiz.

Güncel İçerikler