b-fit, 250’den fazla kadına franchise ile girişimci olma imkanı sundu

Türkiye’nin spor kültürünü dönüştürme hedefiyle kurulan Kadınların Yaşam ve Spor Merkezi b-fit; Şırnak’tan Trabzon’a, Adana’dan Konya’ya Türkiye’nin dört bir yanındaki 222 merkeziyle kadın girişimciliğini destekliyor.

“Spor ve kaliteli yaşamın merkezi olmanın yanı sıra b-fit, kadının gücünün daha iyi bir dünya yaratmak için özgürce kullanılabildiği bir platform olarak konumlanıyor.” diyen b-fit Kurucu Ortağı Bedriye Hülya, “Kadın girişimciliğini desteklemeyi ve kadınlara istihdam yaratmak yoluyla kadının ekonomik hayattaki gücünü artırmayı en temel değerimiz olarak benimsiyoruz. Bugüne kadar 250’den fazla kadına girişimci olma imkanı sağlayarak 500’den fazla kadına da istihdam yarattık. Kadın girişimcilere verilen franchiselarla büyümeye devam edeceğiz” dedi.

Tüm kadınlar b-fit işletmecisi olabilir

b-fit; kadınların ekonomik ve sosyal hayattaki gücünü artırmayı hedefleyerek sadece kadın girişimcilere franchising veriyor. Erkekler ise sadece yüzde 49 ortak olabiliyor ancak işletmenin yönetiminin tamamen kadın ortak tarafından yapılması gerekiyor. b-fit, girişimci olmak isteyen kadınlara her aşamada destek sunuyor. Merkez sahiplerinin spor eğitimi veya tecrübesi olması gerekmiyor.

Güncel İçerikler