One Medical Avrupa’daki sağlık hizmetlerine 350 milyon dolar fon sağlıyor

One Medical, Avrupa’da yürüttüğü sağlık hizmetlerini Carlyle Group‘un 350 milyon dolar fonu ile arttırmayı planlıyor. Tıbbi ve bakım hizmetleri, sanal kontroller, aynı gün randevu ile muayene fırsatı sunan One Medical 200 milyon dolarlık bir anlaşmayı finansman firması için 100 bin dolarlık bir hisse senedi üzerine kapatmayı hedefliyordu.

CEO Amir Dan Rubin “Yeni fonlar yedi eyalette hizmet veren 72 ofisi ikiye katlamak da dahil olmak üzere şirket için ciddi bir genişleme yönünde ilerleyecek.” One Medical aynı gün alınan randevu muayenesi, sanal doktor ziyaretleri ve önemli kontroller için hatırlatmalar gibi bir dizi bakım hizmeti sunan yalnızca üyelere özel bir teknoloji platformudur. Son birkaç yılda Uber gibi şirketlerin çalışanlarına tıbbi bakım hizmeti sunan One Medical hizmet kapsamını da genişletti.

Rubin “Yapay Zeka teknolojisini sanal hizmetlerimize entegre etmek istiyoruz sistemimiz hastaların doktor ofisinde daha iyi bir deneyime sahip olmaları üzerine kurulmuştur” ABD sağlık hizmetlerinin yetersiz olduğu herkes tarafından bilinen bir gerçek bu sorunları tek bir yapıyla çözmek uzun ve zorlu bir süreç gerektiriyor. Rubin, platformun verileri hızlı bir şekilde gözden geçirmesini ve hastaların tıbbi ekipler tarafından daha iyi hizmet vermesini sağlamak için başka hastahanelerde yapılan işlemleri bulmasını istiyor.

Son olarak yeni fon One Medical’in sağlık kadrosunu büyütmesi için bir fırsat sunuyor. One Medical, TechCrunch’a klinik ekibinde muazzam bir şekilde yatırım yapacağını ve doktor sayısını iki katına çıkaracağını söyledi.

Bu turdan önce One Medical değerlemesi 180 milyon doları geçti ve son durumda 1 milyar dolar civarındaydı. Yeni fon 530 milyon dolara ulaştı.

Güncel İçerikler