CRM ve İK uygulamaları geliştiren Ofisim, 2019’da 10 bin kullanıcıya ulaşmak istiyor

Kodlama bilgisi gerektirmeyen iş uygulaması geliştirme platformunu hayata geçiren ve projeleri TÜBİTAK tarafından da desteklenen Ofisim, 2018 yılının ilk yarısını kapsayan bir performans değerlendirmesi yaptı. 2018’in ilk altı ayında gelirlerini %60 oranında artıran Ofisim’in, 2019 yılı hedefleri arasında İK ve CRM uygulamalarını 10 binin üzerinde kullanıcıyla buluşturmak yer alıyor.

PrimeApps Platformunu artık yerinde kurulum ve özel bulut seçenekleriyle de kullanmak mümkün

Geliştirdiği çözümlerle şirketlere bilgi yönetiminde büyük avantajlar sağlayan Ofisim, bulut tabanlı uygulama platformu PrimeApps’i geliştirmeye ve iş ortaklıklarıyla büyümeye devam ediyor. Orta ve büyük ölçekli işletmelerin bilgi güvenliği ve gizliliği konusundaki hassasiyetlerini de dikkate alarak artık PrimeApps’i yerinde kurulum ve özel Bulut seçenekleriyle de sunuyor. Bunun yanında PrimeApps’e eklediği BPM motoru ile iş süreçlerini daha kolay ve esnek hale getiriyor. Şirketlerin PrimeApps platformu üzerinde iş uygulamaları geliştirmelerine ve pazara sunmalarına destek veren Ofisim; iş güvenliği, sigortacılık, eticaret, proje yönetimi ve perakende alanlarında uzmanlaşmış şirketlere hizmet veriyor.

CRM ve İK Uygulamalarında yeni özellikler

CRM ve İK uygulamalarına da yeni özellikler ekleyen Ofisim, geliştirdiği şifreli alanlar (Encrypted Fields) sayesinde güvenlik hassasiyeti bulunan şirketlerin şifreli bilgi alanları üzerinden iş süreçlerini yönetmelerine yardımcı oluyor. Ayrıca firmaların temel ön muhasebe ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla CRM uygulamasına çok yakında kasa, banka ve fatura özelliklerini eklemeyi planlıyor. Aynı şekilde İK uygulamasında bordro yönetimi ve performans yönetimi modüllerini müşterilerine sunmak için de çalışmalarını sürdürüyor.

2019’da hedef 10 binin üzerinde kullanıcı

2018’in ilk yarısında gerçekleştirdikleri çalışmalar ve elde ettikleri gelirlere bakıldığında hedeflerinin büyük bir kısmına ulaştıklarını vurgulayan Serdar Turan, Ofisim’in gelecek dönem hedeflerini ise şöyle aktarıyor:

“Geçtiğimiz yarıyılda gerçekleştirdiğimiz çalışmalar bizim için gurur verici. Geldiğimiz nokta, başından beri belirlediğimiz hedeflere ulaşabilmek için bugüne kadar doğru adımlar attığımızı gösteriyor. Esnek altyapımız sayesinde, klasik yazılım geliştirme yöntemlerine nazaran 10 kata kadar hızlı uyarlama yapabildiğimiz için, hızlı ve düşük maliyetlerle çözüm sunabiliyoruz. Bulut tabanlı teknolojimiz sayesinde de bakım ve güncelleme gibi gizli maliyetlerimizin olmaması, müşterilerimiz için ayrı bir tasarruf sağlıyor. Orta ölçekli bir işletmenin sunduğumuz hizmeti geleneksel programlarla hayata geçirmek yerine bizim uygulamalarımızı tercih etmesi durumunda, yılda 10.000 TL ile 100.000 TL arası bir tasarruf sağlayabileceğini söyleyebiliriz. Amacımız bulut tabanlı iş uygulamaları pazarında lider konumda olmak. Bu yöndeki çalışmalarımıza gerek önümüzdeki yarıyılda, gerekse 2019’da devam edeceğiz. Bu yıl için en büyük hedeflerimizden birisi uygulamalarımızı deneyimlemiş olan 5 binin üzerindeki kullanıcı sayısını 10 binin üzerine çıkartmak. Müşterilerimizi dinleyerek geliştirdiğimiz tüm çözümlerle iş ortaklarımızın en büyük destekçisi olmaya devam edeceğiz.”

Güncel İçerikler