ABD merkezli Moved, taşınma sürecinde müşterilerine büyük kolaylıklar sağlıyor

Bir yerden taşınma süreci hiçbir zaman kolay değildir. Aynı zamanda bu iş oldukça streslidir çünkü devamlı yapılan bir aktivite değildir, muazzam bir planlama ve koordinasyon gerektirir.

Bu zorlu süreçten olabildiğince kolay geçebilmek için ise Moved var. Şirket CEO’su Adam Pittenger, hizmeti şu şekilde tanımlıyor; ‘Taşınmak aslında stresli olmak zorunda değil. Eğer bu süreçte Moved’tan yararlanırsanız, kişisel bir asistan elde edersiniz.’

ABD merkezli Moved hizmetlerinden yararlanmak için öncelikle uygulamaya kayıt olmalısınız. Ardından hangi bölgeye nasıl taşınacağınız ve ne tür hizmetlere ihtiyacınız olduğuna dair kısa bir form doldurmalısınız. Uygulama Web, Android ve IOS’larda mevcut.

Bundan sonra müşterilerin yapması gereken tek şey nakliyeciler ile anlaşmak. Çünkü Moved, eşyalar için ambalaj malzemeleri sipariş eder, artık kullanmayacağınız eşyaları bağışlamanıza ya da ayırmanıza, ayırdıklarınız için bir depo bulur. Ayrıca adresinizi güncellemek ve yeni eviniz için boya ustası bulmak gibi kalan işlerinize yardımcı olacak geniş bir hizmet yelpazesi sunar. Uygulama taşınma işlemini bizzat kendisi yapmıyor, bunun yerine sizi diğer hizmet sağlayıcılar ile bağlıyor.

Bu arada şirket yakın zamanda 3,2 milyon dolarlık bir tohum yatırım turunu kapattı. Yatırımcılar arasında FJ Labs, AngelPad, Real Estate Technology Ventures vardı.

Güncel İçerikler