MyEtherWallet, mobil uygulamasının beta sürümünü tanıttı

Popüler kripto cüzdan arabirimi MyEtherWallet (MEW), iOS için mobil donanım cüzdanı uygulamasının beta sürümünü başlattı.

Eğer bir MyEtherWallet kullanıcıysanız ve kripto para dünyasına ilginiz varsa bu uygulama dikkatinizi çekebilir. MEW Connect uygulaması, kullanıcıların Ledger ya da Trezor gibi uygulamalarının aksine kişisel bilgilerini girmeden hizmetten yararlanabilmelerini sağlıyor. Burası önemli bir nokta çünkü kişisel bilgilerin girilmesi yanında büyük sorunlar getirebiliyor. Buna örnek olarak kimlik avı saldırılarını ya da hesabınızın ele geçirilmesini örnek verebiliriz. Bu yıl içinde buna benzer olaylar yaşanması, tehlikenin ne kadar büyük olduğunu gösteriyor.

MyEtherWallet.com internet trafiği çok gelişkin olduğu için güvenlik uygulamalarını benimsemesi daha fazla kişiyi de platformuna eklemesi demek. Şirket her gün 600.000 ziyaretçiyi platformunda misafir ettiğini belirtiyor.

Şirket kurucusu Kosala Hemachandra, yakın zamanda uygulamanın Android için de kullanılabilmesini istediğini dile getiriyor. IOS ve Android için uygulamanın tamamlanmış sürümü ise Ağustos ayında yayınlanacak. Bunun yanında beta sürümünde herhangi bir hata fark eden kullanıcılar bunu HackerOne’a iletebilir. Böylelikle 250 ile 2000 dolar arasında değişen ödüllerden paylarına düşeni alabilirler.

Güncel İçerikler