Görüntü kontrol sistemi Wollox, Arıkovanı’nda desteklerinizi bekliyor

Kitlesel fonlama platformu Arıkovanı‘nda fonlamaya açılan projeleri paylaşmaya devam ediyoruz. Şimdi sizlere bugün itibariyle sonlanmasına 41 gün kalan bir projeden Wollox‘tan bahsedeceğiz. Öncelikle destek vermek için bu bağlantıdan projeye ulaşabilirsiniz.

Wollox, yeni nesil flat TV ve projeksiyon cihazlarının verimli ve etkileşimli kullanılmasını sağlamak için tasarlanmış bir görüntü kontrol sistemidir.

Wollox görüntü kontrol sistemi, fuar alanları, konferans salonları, büyük toplantı salonları ve benzeri geniş alanlarda projeksiyon cihazlarının sunum yapılan bilgisayarlarla kablosuz bağlantı kurmasını, görüntünün yansıdığı alanı etkileşimli çalışma alanına çevirmesi için tasarlanmış ve üretilmiş bir cihazdır. Bu sayede projeksiyon cihazı ve bilgisayar arasında uzun mesafe kablolama ve bilgisayar üzerinden sunum yapma zorunluluğu ortadan kalkar.

Uzaktan yönetim kalemi sayesinde, projeksiyon cihazının yansıdığı alanı (projeksiyon perdesi, tahta, duvar, cam, televizyon vb.) dokunmatik hale getirir ve bilgisayarınızı uzaktan kontrol edebilmenizi sağlar. Daha önce bilgisayar üzerinden yaptığınız çalışmalara Wollox sayesinde görüntünün yansıdığı alanda rahatça devam edebilirsiniz.

Wollox uzaktan görüntü kontrol sistemi Radyo Frekans protokolü kullanarak, Wi-Fi kullanan benzerürünlere nazaran daha hızlı veri ve görüntü transferi sağlar, bu sayede takılma, donma ve gecikme gibi sorunların yaşanmasını ortadan kaldırır.

Gazi Üniversitesi Teknoloji Transfer Ofisi IV. Fikirden İcraata İş Fikri Yarışması Birinciliği (2017)

Güncel İçerikler