Segway’ın yeni tekerlekli ayakkabıları 399 dolardan satışa sunulacak

Kişisel taşıma hizmetleri konusunda her zaman yeni bir teknoloji geliştiren şirket Segway, bu sefer de kendi kendini dengeleyebilen ayakkabılar ile meraklılarının karşısına çıktı. Segway Drift W1s adıyla piyasaya sürülen ayakkabılar asıl olarak elektrikli paten mantığı ile çalışıyor.

Şirket genel ürün yapısından farklı olarak bu sefer Drift W1s’yi iki parça halinde tasarladı. İki tabanın da altında tekerlek bulunduran ürün bu özelliği ile paten deneyimini andırıyor. Ayakkabıların tanıtım videosu ise birkaç hafta önce yayınlanmıştı.

Justine Ezarik isminde bir Youtube içerik üreticisi Segway ayakkabılarını incelemiş.

Segway ürünün fiyatı ve stok durumu hakkında herhangi bir bilgiyi kamuoyu ile paylaşmamıştı, ta ki bugüne kadar. Ağustos ayında satışa sunulacak olan Drift W1s’nin fiyatı ise 399 dolar olarak belirlendi. Ürünün yanında ise güvenlik amaçlı kaskı ücretsiz olarak gelecek.

Biraz önce bahsettiğimiz tanıtım videosunda ürün hakkında çok fazla bilgi verilmemişti fakat ürün fiyatının ve satış tarihinin açıklanması ile birlikte özellikleri de paylaşıldı. Elektrikli ayakkabıların toplam ağırlığı 3.50 kilo ve saatte 12 km’ye kadar hız yapabiliyor. Tabi ki bu hız kullanıcıların ağırlığı ve sürüş arazisine göre değişiklik gösterebiliyor. Şarjı tam dolu olduğu zaman ise severlerine 45 dk’lık bir paten deneyimi sunuyor.

Güncel İçerikler