Bilgiyi Ticarileştirme Merkezi, 2018 yılının ikinci çağrı dönemi başvuruları açıldı

İstanbul Ticaret Odası tarafından kurulan Bilgiyi Ticarileştirme Merkezi, 2018 yılının ikinci hızlandırma kampında da projelerini BTM ekiplerinin desteği ile geliştirmeye devam ediyor. Girişimcilik ekosisteminde yer alan ve ekosisteme yeni giriş yapan 7’den 70’e tüm girişimcilere ve yenilikçi iş fikirlerine destek olmaya çalışan BTM ekipleri, Türkiye’ye katma değer sağlayacak projeleri ve girişimcileri destekleyerek hem girişimcilerin hem de Türkiye’nin gelişmesine yardım etmeyi hedefliyor.

Son Başvuru: 27 Ağustos 2018

Başvuran tüm projeleri büyük bir hassasiyetle değerlendiren BTM, girişimcileri; Hızlandırma Kampı, Ön Kuluçka ve Kuluçka olmak üzere toplamda 3 mekanizmada desteklemeye devam ediyor.

İstanbul Kalkınma Ajansı Güdümlü Proje Desteği kapsamında faaliyetlerine devam eden BTM, 12 hafta sürecek Hızlandırma Kampı süresi boyunca; birebir danışmanlıklar, demo-günleri, seminerler, eğitimler, söyleşiler, mentorluklar, bilirkişi hizmetleri, yatırımcı eşleştirme programları ve buluşmaları ile girişimcilerin ihtiyaçlarına yönelik çalışmalar sürdürüyor. Yeni dönemde girişimcilerini Eminönü Yerleşkesindeki inşaat faaliyetlerinden dolayı Fulya Yerleşkesinde ağırlamaya devam edecek olan BTM, yeni girişimci başvurularını bekliyor.

Başvurunuzu bu bağlantıdan yapabilirsiniz.

Fulya Yerleşkesi Adresi: Fulya Mah. Yeşilçimen Sok. Polat Tower Bağımsız Bölüm 436-437-438 Şişli/ İstanbul

Güncel İçerikler