Beyaz eşya üreticisi BSH’tan girişim hızlandırma programı: BSH Future Home Accelerator

Avrupa’nın önde gelen beyaz eşya üreticisi BSH ve Techstars, “Geleceğin Evine” dair çığır açıcı dijital fikirleri olan yeni girişimlere rehberlik sağlama odaklı bir hızlandırma programı BSH Future Home Accelerator‘ı başlatarak onlara endüstrinin uzmanlarından ve BSH’nin Home Connect ekosisteminden faydalanma şansı veriyor.

Başvurular 23 Temmuz 2018‘de başlıyor!

Bu girişim hızlandırma programının amacı; potansiyel dijital iş modellerini hızlıca tespit etmek, bu modelleri değerlendirmek ve kuruculara know-how ve finansal destek sunmak.

Dijitalleşme insanların yaşama, yemek pişirme ve ev işi yapma biçimlerini değiştiriyor. Yeni teknolojiler, gitgide daha da kısa aralıklarla beyaz eşya piyasasına hâkim oluyor. Tüketicilerin hızla değişen gündelik rutinlerini ve hayatlarını kolaylaştırmak için onlara yeni çözümler sunmak söz konusu olduğunda hız en önemli mesele haline geliyor. İşte bu yüzden BSH, “Techstars’ın güç verdiği BSH Geleceğin Evi Hızlandırıcı” programını başlatmak için Techstars ile iş birliği yapıyor. BSH ve Techstars’ın geniş danışman, uzman ve yatırımcı ağına erişim sağlayarak odaklanmış bir rehberlik eşliğinde geleceğin evinin bağlantılı mutfağı hakkındaki fikirlerini hızla geliştirmek isteyen yenilikçi iş modellerine sahip genç şirketler için başvurular 23 Temmuz 2018’de açılıyor.

Üç ayda “Geleceğin Evi”

2021’e kadar her sene 10 startup şirkete rehberlik edecek. Geleceğin evi için çığır açıcı teknoloji ve dijital hizmet fikirleri olan uluslararası yeni girişimler, program ve başvuru hakkında daha fazla bilgiyi BSHAccelerator.com adresinde bulabilirler.

En iyi on ekip 2019 başında üç aylık bir hızlandırma programına katılmak üzere Münih’te ağırlanacak; BSH’den ve Techstars’dan rehberler eşliğinde çalışarak stratejilerini daha da geliştirecek, pilot projeler başlatacak ve iş modellerini rafine edecek.

BSH bunu yeni dijital iş modellerine ve teknolojilere erken erişim sağlamanın ve yeni dijital tüketici için bağlantılı mutfakla ilgili daha hızlı yeni çözümler biçimlendirmenin bir yolu olarak görüyor. Programın sonunda girişimciler, iş modellerini finansman ve iş birliği için yatırımcılara sunacak.

Biz de gelişmeleri aktarmaya devam edeceğiz.

Güncel İçerikler