OpenPhone ikinci telefon ihtiyacını ortadan kaldırıyor

Bir işletme sahibinin temel özelliği ikinci bir telefona sahip olmasıdır eğer kişisel telefon numaranızı iş için kullanıyorsanız özel hayatınızda gereksiz çağrılara mağruz kalmayı göze aldığınız anlamına gelir.

OpenPhone, bir işletme için telefon numarası almayı ve kullanmayı kolaylaştıran bir uygulama üzerinde çalışıyor. Geniş çalışma ekipleri için ikinci bir telefona olan ihtiyacı ortadan kaldırarak çok daha ucuz bir çözüm sağlıyor.

OpenPhone uygulamasını telefonunuza indirdikten sonra ayda 9.99 dolar ile ikinci bir telefon numarası satın alabiliyorsunuz şimdilik ABD veya Kanada yerel numaraları satın alınabiliyor olsa da mevcut telefon numarasını da bağlayabilir ve ikinci telefonunuz ile vedalaşabilirsiniz.

Bu işlemlerden sonra OpenPhone uygulamasından arama ve mesaj alabilirsiniz. Profesyonel ve kişisel aramalarınız ve mesajlarınız kişisel işlemlerinizden tamamen ayrı gerçekleşmeye başlamış olur.

OpenPhone nasıl kolaylıklar sağlar?

OpenPhone Kurucuları Mahyar Raissi ve Daryna Kulya

OpenPhone uygulamasının sağladığı İkinci bir telefon numarasına sahip olmanın birçok avantajı var farklı bir sesli mesaj ayarlayabilirsiniz ayrıca iş saatlerinizi kontrol etmek için uygunluğunuzu ayarlayabilirsiniz. Bunların dışında OpenPhone uygulaması aracılığıyla sesli mesaj transkripsiyonu alırsınız.

OpenPhone VoIP kullanır ve tüm aramalarınızı ve metinlerinizi internet bağlantınız üzerinden yönlendirir. Aboneliğinizin bir parçası olarak ABD ve Kanada’da sınırsız arama ve mesaj almanızı sağlar.

Özellik listesini uzatmak isteyen OpenPhone, daha fazla işbirlikçi ile çalışmayı hedefliyor. Benzer hizmetler sunan Aircall ile ortak özellikleri olsa da OpenPhone 20’den az çalışanı olan küçük şirketlere odaklanmak istiyor.

Güncel İçerikler