Polly Rodrigues, Justin Caldbeck’in 500 bin dolar değerindeki yatırımını neden geri çevirdi?

İş hayatında birçok sorun ve zorluk ile karşı karşıya kalan Girişimci Kadınlar kendi işlerini inşa ederken karşılaştıkları sorunları ve edindikleri tecrübeleri Benim En Kötü Anım hareketi ile paylaşıyor.

Unbound kurucusu Polly Rodrigues 2 yıldan uzun bir sürede 200’den fazla kez  reddedilmesini Facebook ve Google gibi reklam sağlayıcılarının cinsel sağlık ürün kategorisindeki şirketleri kapsayan kısıtlayıcı reklam politikalarını ve ürün satışlarını etkileyen zor süreci anlattı.

Rodrigues, geçen bu zorlu süreç sonunda ikili sermaye ile bir tur kapattı fakat iki hafta sonra anlaştığı Binary‘nin kurucu ve yönetici ortağı Justin Caldbeck‘in birkaç kadına cinsel tacizde bulunduğunu öğrendi.

Rodrigues, bu sarsıcı olay sonrasında ihtiyacı olan 500 bin dolarlık yatırımı kabul etmeyeceği kararını vermesi ile mevcut yatırımcıları ona “kim kimin umurunda? ” dediğinde sorumlu olduğu 10 kişilik ekibi de düşünmesi gerektiğini anlattı.

Şirketinin geleceği için önemli olan bu yatırımı reddetmekten vazgeçmeyerek tam anlamıyla kadın savunuculuğu yapan Rodrigues, birlik olma gerekliliğini hatırlattığı başka bir kadın tarafından yatırım alarak günü kurtarmayı başarmış oldu.

Sonunda, Manzanita Capital’deki Barbara Donoghue Binary’nin hisselerini aldı ve mevcut yatırımcılarım daha fazla kazandı. Böyle bir sonuç beklemiyordum ama birlik olmanın bir bedeli olmadığını öğrendim. Değerleriniz ve markanız yoksa hiçbir şeyiniz yok demektir.

Her zaman daha fazla para kazabilirsiniz ama arkasında durduğunuz bir şey olmalı. Kadınlar için buradayım.

Konuyla ilgili yabancı kaynaklar:

Güncel İçerikler