E-öğrenme alanında faaliyet gösteren Enocta, aynı sektörden Advancity’e yatırım yaptı

E-öğrenme sektörünün önemli markalarından Enocta, akademik e-öğrenme sektörünün kurucu ve öncülerinden olan Advancity’e yatırım yaptı. Bu yatırım ve güç birliği sonucunda her iki marka da uzun süredir hizmet verdikleri kurumlara daha fazla katma değerli çözümler ve hizmetler sunmayı hedefliyor.

Bu yatırım ve güç birliği ile, 1999 yılında kurulan ve Türkiye’nin öğrenme teknolojileri kategorisindeki öncü şirketi Enocta ve 1999 yılında kurulan uzaktan eğitim alanında yazılım ve çözümler üreten Advancity, üniversitelere yönelik daha hızlı, kaliteli, zengin ürün ve hizmetler sunacaklar.

Her iki marka, ürün ve hizmet yelpazelerini, birbirlerinin güçlü ürün ve hizmetleriyle tamamlayarak, hizmet sundukları kurumlara, daha fazla çeşitlilikte ve en üst kalitede çözüm sunacaklar. Bu yatırımla birlikte Enocta’nın uzmanlığını, ürünlerini, yatırım ve finansman gücünü arkasına alan Advancity, akademik yazılım kategorisinde hem Türkiye’de hem de uluslararası pazarlara açılarak Dünya’da söz sahibi markası olmayı hedeflemektedir. Bu yatırım ardından Enocta da Advancity’nin üniversitelerde ve akademik alanda elde ettiği bilgi birikimini, ürün ve hizmetleri çözüm sunduğu kurumlara taşıyacak.

Advancity, bir yandan Türkiye’nin en geniş ve en kapsamlı e-öğrenme kataloğu olan Enocta Gelişim Kataloğu ile hizmet sunduğu üniversitelerdeki yüzbinlerce öğrenciyi iş hayatına hazırlarken, diğer yandan da üniversitelerin sürekli eğitim merkezleri ile ortak sertifika programları ile e-öğrenmenin tüm Türkiye’de yayılmasına yatırım yapacak ve katkı sağlayacak.

Enocta ise, Advancity’nin yerli sanal sınıf ürünü Perculus ile Türkiye’nin en yaygın kullanılan öğrenme yönetim sistemi olan Enocta Eğitim Platformu’nu entegre bir şekilde sunacak ve kurumsal e-öğrenmede başarılı ve etkin sanal sınıf uygulamalarının yaygınlaşmasını sağlayacak.

Güncel İçerikler