Mastercard, fintech hızlandırma programı Start Path ile girişimleri destekliyor

Mastercard‘ın Avrupa’daki finansal teknoloji (fintech) alanındaki startup’ları bir adım öteye taşıyacak fintech programı ile tanışın: Start Path

Mastercard’ın fintech Hızlandırma Programı: Start Path

Mastercard, Accelerate ile adına yakışır şekilde FinTech sektörüne yeni giren azimli girişimcilerin potansiyellerini tam anlamıyla kullanabilecekleri fırsatlar yaratmayı, çalışmalarına ivme katmayı hedefliyor. Accelerate programı kapsamında startup’lara özel, inovasyonu destekleyecek her türlü araç, fikir, yatırım, teknoloji desteği veriyor.

Mastercard, bu program kapsamında, startup’ların bulundukları pazarlarda büyümelerini, yeni müşterilerine ulaşmalarını sağlamak üzere bünyesindeki uzmanların desteğini de sağlayacak. Yine aynı şekilde Mastercard Advisors adı verilen profesyonel servis ağını oluşturan danışmanlar gerçek zamanlı işlem verilerine ve analize dayalı danışmanlık sunuyor.

Sunulan çözümlerle müşterilerine işlerini büyütmeleri konusunda yardımcı olan Mastercard’ın danışmanları Türkiye ofisine bağlı olarak Avrupa ve Afrika bölgelerine hizmet veriyor.

FinTech sektörüne sunduğu yenilikler ve verdiği destek ile bilinen Mastercard, geçmişte de girişimci birçok firma ile iş birliği yaparak bu firmaların küreselleşmesine de ön ayak oldu. Halihazırda sadece Avrupa’da 30 yeni dijital bankaya destek veren Mastercard, Accelerate programı ile bu çabalarını derinleştirecek ve zenginleştirecek bir adım daha atmış oldu. Bu sayede gerek dijital bankacılık alanında gerekse ödemeler dünyasında değişen müşteri beklentilerine ve koşullara cevap verecek yepyeni inovasyonlara imza atılması hedefleniyor.

Güncel İçerikler