Rackspace, hizmet kalitesini RelationEdge ile arttırıyor

Rackspace, sağladığı kaliteli hosting hizmetini, Salesforce SaaS uygulamalarını işletmelerin yönetmesini sağlayan RelationEdge şirketini satın alarak daha kaliteli hale getiriyor.

Rackspace geçtiğimiz yıl kurumsal uygulama yönetim hizmeti sağlayan TriCore‘u satın alarak hizmet alanını genişletmişti ve kalite konusundaki kararlılığı RealationEdge‘i satın alarak daha ileri taşıdığını da bu adımla gösterdi. Sürdürdükleri politika sayesinde daha fazla alt yapı yönetimi sağlamak isteyen kullanıcılar Rackspace’in müşteri kitlesini oluşturuyor.

Geniş müşteri ve çalışan sayısına sahip olan RelationEdge neden satıldı?

RelationEdge kurucusu ve CEO’su Matt Stoyka “Çok az fonla organik olarak muazzam bir miktar elde ettik, avantaj sağlayabileceğimiz alanda büyük bir fırsat var ama bunu yapmak için mevcut olandan daha fazlasına ihtiyacımız vardı, halkımız ve şirketimiz için doğru yeri bulmamız gerekiyordu.

Benzer bir kültür ve misyona sahip farklı şirketlerin birleşerek işleri ileriye taşımadaki bir başka örneği olan bu iki şirket, bundan sonraki yoluna RelationEdge markası kalarak devam edecek.

Rackspace şirketi mevcut liderliği altında önemli ölçüde bağımsızlıkla işletmeyi yürütmeyi planlıyor. Brossard, bunun nedeninin RelationEdge’ın mevcut marka bilinirliği olduğunu belirtti.

Güncel İçerikler