Yerli girişimimiz LOKI, Litvanya’da düzenlenen Startup Fair’e davet aldı

Bulut tabanıyla kafe, restoran, ofis ve evlerdeki internet güvenliğini kolayca çözmeyi hedefleyen Hackquarters hızlandırma programı girişimlerinden LOKI, Litvanya’da düzenlenen Startup Fair 2018‘den davet aldı. Sizlere geçtiğimiz yıl 100 bin dolarlık yatırım aldığını da duyurmuştuk ve kurucularıyla gerçekleştirdiğimiz özel röportajı yayınlamıştık.

Startup Lithuania tarafından binlerce başvuru arasından seçilen finalist girişimler arasına kalan Loki, 15 – 16 Mayıs tarihinde Vilnius’da büyük ödül olan 100.000 Euro yatırım, mentorluk ve yasal destek için yarışacak.

İzmir’li Türk mühendisler Ahmet Polat ve Sercan Tarakçıoğlu tarafından kurulan girişim, İnternet üzerinden gelecek tehditleri engelliyor. LOKI ile kullanıcılar, teknik bir kişiye ihtiyaç duymadan bulundukları yerdeki internet hizmetini basit bir arayüzle güvenli hale getirebiliyor, ağ trafiğini rahatça izleyebiliyor ve kişilere ayrı yetkiler tanımlayabiliyor.

Litvanya hükümetinin girişimci ekosistemine destek olmak için kurduğu Startup Lithuania tarafından düzenlenen Startup Fair, bölgenin en büyük girişimci organizasyonlarından bir tanesi. Özellikle Kuzey Avrupa, Baltık ve eski Sovyet ülkelerine odaklanan Startup Fair, nadir olarak kendi bölgeleri dışından girişimleri de organizasyona davet ediyor.

LOKI’ye bu süreçte başarılar dileriz.

Güncel İçerikler