The Pitcher 2018 birincisi Qumpara oldu

Insprad tarafından bu yıl üçüncü kez düzenlenen The Pitcher, bir çok girişimci, yatırımcı ve katılımcıyı bir araya getirdi. Biz de etkinliği yakından takip ettik.

Bu yılın birincisi, alışveriş fişlerinizin fotoğrafını göndererek puan biriktirebildiğiniz ve puanlarla çeşitli ödüller alabildiğiniz fintech girişim Qumpara oldu. Girişiminin kurucusu Nihan Gür, ödülünü 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül‘ün elinden aldı.

İTÜ SDKM’de gerçekleştirilen The Pitcher 2018, jüri tarafından belirlenen en iyi 20 girişimciyi yatırımcılarla buluşturdu. Girişimciler Türkiye, Avrupa ve Silikon Vadisi’nden çok sayıda aktif yatırımcının karşısına çıkarak işlerini ve projelerini tanıtma şansı elde etti.

The Pitcher ikincisi telefon görüşmeleri, müzik, video gibi sesli içeriklerde kişiye özel dinleme deneyimi sunan TuneFork olurken; Üçüncü ise idrar analizine göre kullanıcılara kişiselleştirilmiş beslenme ve yaşam tarzı tavsiyeleri sunan sağlık asistanı Vivoo oldu. Etkinlikte The Pitcher 2018 Arıkovanı özel ödülünü ise Octovan aldı. Taşınmak isteyenlerin Uber’i olarak tanımlanabilecek olan Octovan, bu alanda yenilikçi çözümler üretiyor. Girişimin yoğunlaştığı alanların başında ücret standardizasyonu, taşınma sırasında müşterilerin bireysel ulaşımı ve özel servisler geliyor.

Güncel İçerikler