ARPC 2018 hızlandırma programına seçilen 10 girişim belli oldu

Arya Retreat Pitching Challenge 2018‘e başvuran girişimcilerden ARPC‘de yarışacak olan 10 girişim belli oldu. Girişimcilerin Arya Retreat 2018’e giden yolu #ARPC’ye seçilen ilk 10 girişim 6 hafta boyunca eğitim ve eğitimler boyunca mentorluk alacak, her hafta farklı yatırımcılarla sunum denemeleri gerçekleştirecek ve sürekli geribildirimler alacaklar. Finale çıkarak 1. olan girişim ise 20.000 TL ödülün sahibi olacak. Ayrıca İş Bankası, IBM, IE Business School gibi sponsorlardan da çeşitli ödüller kazanacak.

Bu sene ARPC eğitimlerine seçilmeyen girişimciler de katılarak girişimlerini geliştirme şansı elde edecekler. Ayrıca başvuran tüm girişimler, girişimcilerin yalnızca özel davetle kabul edildiği Arya Retreat’e katılma şansı elde edecek.

Arya Retreat Pitching Challenge 2018 hızlandırma programına seçilen 10 girişim:

Catchman: Alışveriş merkezlerindeki mağazaların ürünlerini tüketicilere yüksek indirimlerle sunan ve artırılmış gerçeklik özelliğiyle kullanıcıların AVM’lerde gezerken hediyeler kazanabildiği oyunlaştırma tabanlı mobil uygulamadır.

Hyggefisk: Bitkisel zenginleştirilmiş havyar olan Hyggefsik; havyarla aynı tat, koku, görüntü, doku ve besin içeriğiyle havyar krizine fonksiyonel ve sağlıklı bir çözümdür.

Parrotize: Mekandan bağımsız olarak etkinlik, konferans ve toplantılara simultane çeviri hizmeti veren bir uygulama.

Naturansa: Evrende var olan doğal madde döngüsünden yola çıkarak, bilimsel ve teknolojik çalışmalar ile modern, sürdürülebilir, ekolojik ürün ve üretim sistemleri üzerinde çalışıyor.

Masraff: Masraf girmeye zaman harcamayın! Fişin fotoğrafını çekin, masraflar otomatik girilsin! Fotoğrafını çektiğiniz fişleri yapay zeka algoritması ile yöneten uygulama.

Hello Video: Markanızı, ürününüzü veya sizi hayalinizdeki video içerik üreticisine dönüştüren, ürününüzü en iyi tanıtacak prodüksiyonu en uygun maliyetlerle yapan, yayın ve izlenme garantisi veren bir içerik ajansıdır.

BloominBag: Hayatımıza çiçeklerin güzel renkleri ve canlılığını katmak, sıradanlıktan uzaklaşarak farklılaşmak ve her anımızı bir kutlama olarak geçirerek stilimizi tamamlamak üzere yola çıkmış çantalardır.

Biolive: Dünya’da bir ilk olan zeytin çekirdeğinden biyoplastik granül üretimi yapıyor. Geliştirdiği teknoloji sayesinde doğal antimikrobiyal özellik göstermektedir ve gıda ambalajlama sektöründe raf ömrü artışı sağlamaktadır.

Vivoo: Bir kişisel sağlık asistandır. Kullanıcılara kişiselleştirilmiş beslenme ve yaşam tarzı tavsiyesi sağlar. Tavsiyeleri idrar analizine göre dayanır.

Thinkfashion: Uluslararası düzeyde yaptıkları organizasyonlar ile, çok büyümekte olan bir pazar için tasarımcı ve markalara global platform yaratıyorlar.

Güncel İçerikler