Girişimcilik ekosisteminde yerini almak isteyen 3M, girişimcileri desteklemeye başlıyor

Türkiye’de 30. yılını kutlayan ve girişimcilik ekosisteminde yerini almak isteyen 3M, İTÜ Çekirdek ile girişimcileri desteklemeye başlıyor. Global şirketin attığı bu önemli adım, Startup Dostu şirketler arasına yazılmak için önemli bir kilometre taşı oldu. Mentorluk desteğinin yanı sıra, girişimcilere maddi destek de vereceğini düşünüyoruz.

Türkiye’nin girişimcilik merkezlerinden biri olan İTÜ ARI Teknokent, Türkiye’de 30. yılını kutlayan ve dünya çapında geliştirdiği ürün ve yenilikleri ile hayatı daha kolay hale getiren 3M’le iş birliği protokolü imzaladı. Yapılan iş birliği kapsamında 3M, İTÜ ARI Teknokent’in erken aşama kuluçka merkezi İTÜ Çekirdek’ten çıkan teknolojik girişimlerini destekleyecek.

Bu destek kapsamında 3M ayrıca proje liderleriyle, global AR-GE departmanının üst düzey yetkililerini bir araya getirecek.

3M desteğiyle İTÜ Çekirdek girişimcisi olmak isteyenler için ise başvurular devam ediyor. Teknolojiye dayalı ürün ve hizmete dönüşebilir, hayata dokunan ve günlük yaşamı kolaylaştıran girişimi olan her yaştan girişimci İTÜ Çekirdek‘e başvurabilir.

Şirketlerin girişimcilik ekosistemindeki çalışmalarını aktarmaya devam edeceğiz.

Güncel İçerikler