Yemeksepeti Park’ta Etohum Early Customer Demo Day sahnesine çıkan 10 girişim

2008 yılında kurulan bu yıl 10. senesine giren Etohum, girişimcileri belli periyotlarda büyük şirketlerin ve yatırımcıların karşısına çıkarmaya başladı. Early Customer Demo Day adını verdikleri bu sunum etkinlikleri ile girişimciler, projelerini önemli bir kitleye anlatıyor, sonrasında iş birliği veya yatırım fırsatı yakalıyor.

Early Customer Demo Day sahnesine çıkan 10 girişim:

Servo Kiosk: ofis, okul, spor salonu gibi kapalı alanlarda taze, sağlıklı yiyeceklerin insansız şubeler ile satılmasını mümkün kılan bir IoT buzdolabıdır.

Codela: yazılımcıların programlama yeteneklerini online olarak değerlendiren bulut tabanlı platform.

IOX Digital: Şirketlerin yeni ürün ve servis üretim süreçlerini kolaylaştırmak için geliştirdiği inovasyon programı ile yenilikçi servisler için problemi belirler, fikirleri üretir ve 6-8 haftada prototipleyerek son kullanıcı ile test eder.

Mentornity: Kurumsal gelişim programları için yönetim ve iletişim sistemi.

Pigeony: Facebook sayfanız üzerinden mesaj göndererek iletişim izni vermiş olan tüm kullanıcılara, Facebook Messenger üzerinden toplu mesaj gönderebileceğiniz bir platformdur.

Kimyasalpazari.com: Kimyasal hammadde ve ürün alıcıları ile satıcılarını buluşturan online bir pazar yeridir.

Otomofis: Otomasyon mobil ve ofis kelimelerinden türeyen Otomofis, işletmelerin tüm bilgi ihtiyaçlarını tek bir sistemde yönetebilmesine imkan veren bulut tabanlı bir çözümdür.

Demand Known: Bulut üzerinde çalışan finansal ve ürün planlama çözümü.

Solarçatı: çatı üstü güneş piyasasının armut.com’u dur. En uygun fiyata, en iyi dizayn ve ekipmana sahip sistemi, kullanıcılarına sunar.

EasyReport: SAP ERP yazılımını kullanan firmaların mevcut raporlarını Mobil&WEB ortamında görmesini SAĞLIYOR.

Güncel İçerikler