BloggeraGonder.com: Blog yazarlarına basın bülteni veya ürün göndermenin kolay yolu

Türkiye’de kendine ait bir mecradan, blogunda, instagram ya da Twitter sayfasından, Youtube kanalından yayın yapan yüzbinlerce yayıncı bulunuyor. Bu yayıncıların kimisi onlarca kişiye kimisi de milyonlara ulaşıyor. Ancak her biri, markaların tüketicisi olan hedef kitleleri etkiliyor.

Bloggeragonder.com ise markalara ve ajanslara kendi oluşturduğu sistem üzerinden 35 farklı segmentte, blogger diye tanımlayabileceğimiz yayıncılara ulaşma imkanı sunuyor.

Gagarin İstanbul tarafından geliştirilen BloggeraGonder.com’un hizmetleri arasında ”Basın Bülteni Gönderimi, Basın Bülteni Blogu ve Ürün/Hediye Gönderimi” hizmetleri yer alıyor.

Basın Bülteni Gönderimi: Firmalar basın Bültenlerini belirlenen kategorilerdeki bloggerlara ulaştırabiliyorlar. 24 Saat içinde blogger’lara ulaşma ve yayın takibi raporunu markaların elinde oluyor.

Basın Bülteni Blogu: Basın bültenlerini özel bloğumuzda yüksek boyutlu görselleriyle birlikte yayınlıyor ve gönderim yapılmayan bloggerların ya da konuyla ilgili farklı paydaşların da basın bültenlerine ulaşılmasını sağlıyoruz.

Ürün/Hediye Gönderimi: Bloggerla ürün ya da hediyel gönderikmek isteniyorsa. Premium hizmetimizden yararlanarak birkaç gün içinde istediğiniz tüm bloggerlara ulaşılabilir.

Güncel İçerikler