Startuplar’ın yatırımcılar karşısına çıkacağı The Pitcher 2018’in başvuruları başladı

Gelecek vadeden girişimcileri yatırımcılarla buluşturmaya devam eden The Pitcher bu yıl 21 Nisan 2018’de saat 09:00 ile 18:00 arasında İTÜ Süleyman Demirel Kültür Merkezi’nde gerçekleşecek. Başvurular arasından seçilen en iyi 20 girişim; Türkiye, Avrupa ve Silikon Vadisi’nden 70’i aşkın aktif yatırımcının karşısına çıkarak işlerini ve projelerini tanıtma şansı elde edecek.

İşine güvenen ve büyümek isteyen girişimleri, yeni fırsatlar peşindeki yatırımcılar ile üçüncü kez bir araya getirmeye hazırlanan The Pitcher, girişimcilerden başvuruları bekliyor. Tüm girişim ekosistemi meraklılarının ücretsiz olarak katılabileceği The Pitcher etkinliğinde sahnede sunum yapacak girişimlerden biri olmak için son başvuru tarihi 28 Şubat 2018.

Hem yatırımcıların hem de girişimcilerin aradığı her şey The Pitcher 2018’de!

Girişimlere özel ödüllerin dağıtılacağı etkinlikte yatırımcılar da etkinlik kapsamında birçok yeni fikir ve projeyle tanışarak ekosistem trendlerini yakından takip etme fırsatı bulacaklar.

Ayrıntılı bilgi almak, girişimci, katılımcı veya yatırımcı olarak kaydolmak için thepitcher.org adresini ziyaret edebilirsiniz.

Güncel İçerikler