Genç girişimciler ile sektör liderlerini buluşturan program: Needs and Leads

Needs & Leads ihtiyaç sahibi genç girişimcilerle tecrübeli girişimcileri, yatırımcıları ve kurumsal şirket çalışanlarını bir araya getirmeyi amaçlayan ve iki taraflı öğrenmeyi besleyen Girişimcilik Vakfı tarafından düzenlenen bir programdır. Son Başvuru: 25 Ocak 2018.

Bu programa kimler başvurabilir?

Programa hali hazırda fikri olan veya yola koyulup belirli bir aşamaya gelmiş olan tüm genç girişimciler başvurabilir. Program Suriyeli genç girişimcileri de kapsamaktadır. Oturumlar Türkçe ve İngilizce olarak dizayn edilecektir.

Nees&Leads’de sizi neler bekliyor?

İhtiyaç Analizi ve Etkili Sunum (Pitching) Atölyesi: Program öncelikle genç girişimcilerin ihtiyaçlarını belirlemelerine yardımcı olacak iki atölye çalışması düzenlenecek. Workshoplardan birinde genç girişimciler ihtiyaç analizi yapmayı öğrenecekler. İkinci workshopta ise ihtiyaçlarını nasıl 3 dakikada etkili şekilde sunabilecekleri üzerine tüyolar alacaklar.

Needs and Leads Oturumları: Bu oturumlarda genç girişimciler 3 dakika içinde sahnede ihtiyaçlarını sunacaklar ve dinleyiciler arasındaki tecrübeli girişimciler, yatırımcılar ve kurumsal şirket çalışanları ile eşleşebilecekler. Dinleyiciler arasında bulunan mentörler destek olabilecekleri bir konu ise ellerini kaldırıp genç girişimcilerle eşleşecekler. Bu oturumlar karşılıklı bir öğrenme sürecinin başlangıcı olacak.

Needs & Leads programına bu bağlantıdan başvurabilirsiniz.

Güncel İçerikler