Son zamanlarda hakkında suç duyuruları bulunan Çiftlik Bank’ın tüm hisseleri devredildi

Son zamanlarda hakkında suç duyuruları bulunan ve bakanlık tarafından inceleme başlatılan ve aynı zamanda saadet zinciri olduğu idda edilen Çiftlik Bank‘ta önemli bir gelişme yaşandı.

Çiftlik Bank’ın sahibi 25 yaşındaki Mehmet Aydın şirketteki hisselerinin tamamını devretti. Çiftlik Bilgi İşlem’deki 15 milyon TL değerindeki hissesini aynı bünyedeki Fame Game’e devreden Aydın, müdürlüğü de bıraktı. Fame Game ise Savaş Yıkılmaz’ın müdürlüğünde faaliyete devam ediyor.

Çiftlik Bank’ın avukatı Duygu Sarısoy“Çiftlik Bilgi İşlem şirketi dışında başka bir şirketimiz daha var. Bu şirketleri Fame Game A.Ş. bünyesine alıyoruz. Keza, Fame Game’in bağlı olduğu Kıbrıs’taki şirketi de tasfiye edip tek muhattap olarak Fame Game A.Ş. kalacak. Bu şirketin tek sahibi Mehmet Aydın. Bu işlemlerin yapılması ile birlikte Mehmet Aydın şirketin yönetimine de girecek. Nitekim, Fame Game’in Kıbrıs’taki şirkete bağlı olması çeşitli iddialara sebep oluyor. Bunu ortadan kaldırmak için tüm şirketler Fame Game bünyesinde toplanmış olacak.” açıklamasında bulundu.

Bu şirketin kurucusu olarak ise KKTC Gazimağusa merkezli Fame Game Software‘de görünüyor.

Güncel İçerikler