Apsiyon’un yeni kira modülü ile ev sahipleri kiraları kredi kartıyla tahsil edebilecek

Türkiye’nin 65 ilinde, 63 kişilik ekibi ve 4 bölge yöneticiliği ile yaklaşık 2600 sitede, 300.000’den fazla konutta yaşayan ve çalışan 600.000’in üzerinde kişiye hizmet veren Apsiyon, günden güne gelişmeye devam ediyor. Yöneticilere 360 derece hizmet sunan Apsiyon, kat maliklerini de unutmayıp yeni Kira Modülü‘nü hayata geçirdi.

Apsiyon’un “Kira Modülü” ile; Apsiyonlu sitelerde yaşayan ev sahipleri artık kiralarını kredi kartıyla tahsil edebilecek.

Bu sayede, ev sahipleri kiralarını kolayca takip edebilecek iken, kiracılar ise günümüzde herkesin başına gelebilecek nakit sıkıntılarını, kiralarını kredi veya banka kartı ile ödeyerek bir nebze olsun atlatabilecek.

Yalnızca Apsiyon üzerinde kayıtlı ve doğrulanmış olan profiller arasında gerçekleşebilecek kira ödeme işlemleri ise, yalnızca ev sahibi ve kiracıların bulunduğu bu sistemin güvenliğini sağlıyor. Sisteme yüklenen her bir kira kontratını ilgili arkadaşlarımız büyük bir titizlikle kontrol ediyor, dolayısıyla sistemin güvenliği ve sürdürülebilirliği için kira kontratı olmadan kesinlikle işlem yapılmasına müsade edilmiyor.

Tüm bunların dışında, günümüzün koşuşturması içinde kira ödemelerimizi de unutmamız gayet olası. Apsiyon ile kiranızın ödenmesi için kredi kartınıza 3D Secure güvenlik seviyesinde otomatik ödeme talimatı da verebilirsiniz.

Apsiyon‘un kira ödeme özelliğini sizinle daha öncesinde paylaştığımız e-kira.net üzerinden de biliyoruz. Türkiye’de ödeme yöntemlerinin kolaylaştırılması üzerine çeşitli yeni girişimlerin çıktığını görmek, gelecekte iyi fintech’lerin çıkacağının da habercisi oluyor. Bu alana daha fazla yatırım yapılması gerekiyor. Gelişmeleri aktarmaya devam edeceğiz.

Güncel İçerikler