Pastanızı üç boyutlu tasarlayıp sipariş verebileceğiniz iCaked, BIC Angels’tan yatırım aldı

BIC Angels, yatırımlarıyla girişimcileri desteklemeye ve Türkiye’den başarılı girişimler çıkması için çalışmaya devam ediyor. Sadece maddi yatırımın ötesinde BIC101 girişim hızlandırma programı ile, girişimcilerin eksik yönlerini geliştirme, pazara açılmalarını sağlama ve pazardaki payını artırma konusunda tam destek veriyor.

Sizlere Haziran ayında tanıttığımız, kullanıcılara 3 boyutlu editörü ile kendi pastalarını tasarlama imkanı sunan iCaked, aynı zamanda farklı pastane markalarının ürünlerinin online siparişi için de kullanılan bir pazaryeri hizmeti sunuyor. Platform’da 800’ün üzerinde sipariş toplamayı başaran iCaked, BIC Angels‘tan 1,5 milyon TL değerleme ile yatırım aldı. Bu yatırımı ilk olarak Türkiye’ye yayılmak için kullanacak.

Günlük bazda satılan yaş pasta ve tezgah ürünlerinin yanı sıra, özellikle çocukların kendi doğum günü pastaları ve sevgililerin özel bir hediye oluşturmak için kullandığı tasarım editörü dünyada ilk defa kullanılan bir yenilik olarak gözümüze çarpıyor. Tasarım editöründe kullanıcılar, 3 boyutlu olarak pasta tabanını, üzerine koyabileceği 3 ve 2 boyutlu figür ve süslemeleri seçerek özel günleri için benzersiz pastalarını kendileri oluşturabiliyorlar.

Farklı pastane markalarının çeşitli butik pasta tasarımlarını ve kendi kullanıcılarının pasta tasarım modellerini kullanıcılarına tek bir platformda sunan iCaked, özel pasta tasarımı için internette harıl harıl örnek pasta fotoğrafı arayan kişilere çok büyük bir kolaylık sağlıyor.

Pastanelerin sipariş alımı ve üretim aşamalarını hızlandırmak ve ucuzlatmak için teknolojik çözümler sunmayı hedefleyen proje Türkiye dışında özellikle Amerika olmak üzere farklı pazarlara da açılmayı planlamakta. Temmuz 2017 de Growth Circuit VC‘den aldığı yatırım ile Amerika piyasasına ilk adımlarını atmış bulunan iCaked, yerel franchise modelleri ile Azerbaycan ve Hindistan piyasalarında da operasyona geçmek için çalışmalarına başlamış durumda.

Girişimle ilgili gelişmeler aktarmaya devam edeceğiz.

Güncel İçerikler