VeterinerVar: İnternet üzerinden veteriner bulmanızı ve randevu almanızı sağlayan girişim

Veterinere ihtiyaç duyduğunuz anda, internet üzerinden kolayca veteriner bulmanızı ve randevu almanızı sağlayan bir girişim, Veterinervar.com ile tanışalım. Bu girişim hayvan sağlığı adına yeni bir dönemin kapılarını açıyor. İnsan sağlığı adına hizmet veren hastaneler için sağlanan bu teknoloji, artık hayvan sağlığı için de geçerli hale geldi.

Girişim Emrah Usta ve Kenan Güler tarafından bu yılın Temmuz ayında kuruldu.

Veterinerler bu platform sayesinde pratik ve hızlı bir şekilde kullanıcıların alacağı randevular ile işlerini takip edebilir ve daha kolayca yapabilir. Veterinerlik mesleğini internete taşıyan bir girişim diyebiliriz. Hayvanların ihtiyaç duyacağı tedavi ve bakımlar randevu sistemi ile sıra beklemeden kolayca gerçekleşiyor.

Daha Düzenli Bir Veteriner Kullanımı

Veterinervar.com’dan veteriner olarak hizmet veren bireyler adına açılacak profil ile randevu takvimleri düzenlenmekte, kullanıcıların mevcut veterinerlerden hızlı bir şekilde randevu alması gerçekleştirilebilmektedir. ‘Veteriner bul‘ seçeneği ile tüm veteriner alternatiflerine ulaşmak da mümkün. Kayıt edilen randevular direkt olarak veterinere kısa mesaj şeklinde gönderiliyor ve veterinerler panel üzerinden de bu mesajlara ulaşabiliyor. Randevu günü hem ilgili veterinere hem de randevu sahibine hatırlatma mesajı gönderiliyor.

Ön muhasebe sistemi sayesinde hasta kayıtları ve muhasebe bilgileri de kaydedilebilir. Veterinerler bu sistem sayesinde, bir gün içerisinde kaç adet ve hangi alanlara yönelik muayeneler yapacaklarını tespit edebilirler. Kendi çalışma programlarını ve verim analizlerini de bu sistem sayesinde not edebilirler.

Veterinerler, istedikleri şekilde ve sayıda hayvan sağlığı adına paylaşımlar sunabilmek adına video yüklemesi de gerçekleştirebilir. Böylelikle online olarak tüm kullanıcılar ve hayvan severler, hayvan sağlığı adına sunulan bu bilgiler ile bilinçlenirler. Farklı hayvan türleri, hastalıkları, beslenme ve daha birçok konuda video yüklemesi ile platformun zenginleşmesine katkı sağlayabilirler.

Güncel İçerikler