Uber yeni nesil bir kredi kartı çıkarmaya hazırlanıyor

Uber, geçtiğimiz günlerde yeni bir kredi kartı üzerinde çalıştığını açıklamıştı. Önceki hafta ProductHunt üzerinden lansmanı yapılan Uber’in yeni kredi kartı kendi dikeyi başta olmak üzere diğer markalara meydan okuyor.

İlk duyduğunuzda sadece Uber hizmetlerinde kullanılabilecek bir kart olduğunu düşünmüş olabilirsiniz ancak şirket, yeni kredi kartıyla birlikte birçok markada 50 $’a kadar varan indirimler ve hediyelerle ön plana çıkıyor.

Türkiye’de de önümüzdeki günlerde yayına çıkmasını beklediğimiz ve herhangi bir ön ödemeye gerek kalmadan alıp kullanmaya başlayabileceğiniz kartın en önemli özellikleri arasında Uber ile yaptığınız yolculuklarda size birçok indirim ve ekstra puan kazandırmasını sayabiliriz.

Biraz daha detaylandırmak gerekirse Uber, yeni kredi kartı ile yaptığınız tüm yolculuklarda %2 geri ödeme, tüm konaklama ve hava yolu harcamalarında %3 geri ödeme, tüm restoran harcamalarınızda %4 geri ödeme ve kalan harcamalarda ise %1 geri ödeme ile kullanıcıların gönlünü fethetmeyi hedefliyor. Gördüğünüz gibi Uber’in bu konuya ciddi bir önem verdiği ve pastada kendine de bir yer hedeflediği oldukça açık.

Kartı aldığınız ilk 90 gün içerisinde 500 $’lık bir harcama yapmayı başarırsanız Uber size anında 100 $ değerindeki 10,000 puan hediye ediyor. Şu anda Amerika üzerinden faaliyetlerine başlayan yeni kredi kartının birkaç ay içerisinde Türkiye’ye gelmesini öngörüyor ve heyecanla bekliyoruz.

Güncel İçerikler