Bilemezsin, Demirören Ventures’tan 1.5 milyon dolar değerlemeyle yatırım aldı

Türkiye’de dijital teknolojilerin ve yatırımların öncüsü olma hedefiyle yola çıkan Demirören Ventures, “ilk yatırımını” Bilemezsin girişimine yaptı. 1.5 milyon dolar değerleme üzerinden 1.2 milyon TL değerlemeyle yatırım alan gündemdeki haberleri eğlenceli bir tahmin oyununa dönüştüren Bilemezsin, Demirören Ventures ile oluşturacağı sinerji sayesinde büyük hedeflere koşmak üzere yola çıkıyor.

Sosyal trendleri ve gündem olan içeriği oyunlaştırılmış bir formatta sunan Bilemezsin.com, 2016’nın mayıs ayında yayınına başladı. Berkan Cesur, Koray Eymur, Ece Köprücü ve Can Ferman Gülmez tarafından kurulan Bilemezsin kısa sürede yoğun bir ilgi gördü. Bilinen tahmin oyunları konseptinin, sosyal konular üzerine şekillendiği bu girişim, ilk olarak bilemezsin.com üzerinden bir web sitesi olarak yayınlandı. Ardından iOS ve Android üzerinde yayınladığı mobil uygulamalarıyla birlikte, Türkiye’nin dört bir yanından yeni kullanıcıları bünyesine kattı.

Bilemezsin, ‘Yarın yağmur yağacak mı?’, ‘Bir siyasetçi bıyığını kestirir mi’ye kadar geniş bir yelpazede tahmin ve içerik sunan eğlenceli bir platform. Tahminler sonsuz türetilebilir, sevdiğin diziyi mi merak ettin, Bitcoin’in sonraki ayki değerini mi? Yoksa Metin Hara ya da Adriana Lima’nın gündemini mi? Hepsi burada… Gençler için gençler tarafından içerik üreten platform, internet trendleri ve sosyal medya dedikodularından, siyaset, gündem ve e-spor’a kadar geniş bir yelpazede günlük okunur envanter ve tahmin sunuyor.

Kısa sürede 150 bin kullanıcı

Kullanıcı sayısı her geçen gün artan Bilemezsin şimdiden 150 bin kişiye ulaştı. Özellikle gençler olmak üzere her yaştan kadın ve erkek, uygulama üzerinde keyifle vakit geçirebiliyor. Ödülleri de cabası. Bilemezsin’e AppStore ve Google Play üzerinden ulaşabilir, dilerseniz bilemezsin.com adresindeki web sitesini de ziyaret edip, ücretsiz ve hızlıca kayıt olabilirsiniz.

Başarılı üyeye ödül

Bilemezsin Mağaza oyun ve içeriğin buluştuğu bu uygulamanın en keyifli noktası. Kullanıcılar rekabetsel süreçte kazandıkları puanlarla birlikte, ‘Bilemezsin Mağaza’ üzerindeki 100’den farklı ürüne tamamen ücretsiz bir şekilde sahip olabiliyor. Böylelikle, Bilemezsin, günlük 5 dakika ayrılsa bile kullanıcıya gündemden satır başlarını sunup, bununla birlikte başarılı üye katmanını da ödüllendiriyor.

Bilemezsin kurucusu ve CEO’su Berkan Cesur: “İlginç bir formatı haber okuma alışkanlığını değiştirmek ve gençleri eğlendirirken gündemden de haberdar etmek amacıyla kullanıyoruz. Etkileşimli canlı yayın, sosyal tahminler ve video içeriklerle birlikte büyümeyi devam ettirip, Bilemezsin Mağaza’nın bonkörlüğünü artıracağız. Gençler sıkıcı bir gündem takibini sevmez, hem eğlendireceğiz, hem bilgilendireceğiz.”

Bilemezsin uygulamasını Google Play ve App Store‘dan indirebilirsiniz.

Güncel İçerikler