Oracle, kendi kendine öğrenme analitiklerine sahip Analitik Bulut servisini duyurdu

İnsanları, bulut teknolojisinin gücüyle ihtiyaç duydukları bilgiye bağlayan Oracle, Oracle Analitik Bulutu’nun tüm dünyada binlerce kuruluşun bu hizmete abone olmasıyla birlikte önemli bir büyüme sergilediğini duyurdu. Son 12 ayda üç katına çıkan katılıma ilaveten kurumsal sınıftaki bir analitik uygulamasına ilk kez erişen küçük ve orta ölçekli işletmelerden kendi analitik platformlarını modernleştiren büyük ölçekli kuruluşlara dek değişen müşterilerin yaklaşık yüzde 75’i de Oracle Analitik Bulutu’na yeni katılanlar. Arlington Orthopedic Associates, Outfront Media ve Skanska AB de yeni tasarruf alanlarını belirlemesi, yatırımlarının getirilerini arttırmalarına yardımcı olması ve yenilikleri desteklemesi için Oracle Analitik Bulutu’nu kullananlar arasında.

Bu hızlı büyümeye yanıt olarak Oracle, bu yıl Oracle Analitik Bulutu’nun yeni sürümünü yayınladı ve bu yeni sürümü de kullanıcı odaklı senaryo modellemesi, yeni nesil mobil ve sosyal analitik uygulamaları ve müşterilere bulut ortamları üzerinde eksiksiz bir kontrol imkanı sağlayan yeni özelliklerle geliştirdi.

Oracle En Kapsamlı Bulut Analitiği Platformunu Sunuyor

Oracle Analitik Bulutu, self-servis görselleştirmeden ve güçlü hat içi veri hazırlamadan kurumsal raporlamaya, gelişmiş analitik uygulamalara ve proaktif bilgiler sunan kendi kendine öğrenim analitiklerine dek tek bir platformda sektörün en kapsamlı bulut analitiğini sunmaktadır. 50’den fazla veri kaynağı ve genişletilebilir ve açık bir çalışma çerçevesi için sunduğu destek ile birlikte Oracle Analitik Bulutu, müşterilere her bir işleme, etkileşime ve karara veri ve analitiğin gücünü katan, eksiksiz, bağlantılı ve işbirliğine dayalı bir platform sağlamaktadır.

Bu sürümün bir parçası olarak Oracle, “Oracle Analytics Cloud Day by Day” adlı yeni bir yenilikçi hizmeti de kullanıma sunuyor. İşlerle ilgili güncel bilgileri ve kişisel tercihleri esas alarak mobil cihazlara proaktif analizler sunan ilk kurumsal analitik uygulama olan bu hizmet sayesinde müşteriler daha talepte bile bulunmadan doğru bilgiler her zaman kullanıma sunulabiliyor. “Oracle Analytics Cloud Day by Day” hizmeti, mobil cihazlarda dosyaları görsel bir şekilde analiz edebilme ve ardından bu bilgileri “Oracle Analytics Cloud Day by Day” hizmetindeki iş bilgileri ile birleştirebilme imkanı sağlayan bir mobil uygulama olan “Oracle Analytics Cloud Synopsis” uygulaması ile tamamlanıyor. “Oracle Analytics Cloud Synopsis” uygulamasını tüm mobil kullanıcıları, App Store’dan ve Google Play‘den ücretsiz olarak indirebilir.

Güncel İçerikler