Hackquarters Pioneers programı ile 100 lise ve üniversitesi öğrencisi desteklenecek

Hackquarters Pioneers, teknoloji, inovasyon ve yazılım gibi katma değeri çok yüksek alanlarda çalışmak isteyen lise ve üniversite öğrencilerinden bir aile oluşturmak ve onların ihtiyacı olan yönlendirme, tavsiye, deneyim ve eğitimlere ulaştırmak için tasarlandı.

Programın son başvurusu: 16 Eylül 2017

Hackquarters tarafından düzenlenen Hackquarters Pioneers’a katılmak isteyen insanların önceliklerinin değer yaratmak, problem çözmek, sorumluluk almak ve kendi potansiyellerini keşfedip, o potansiyeli gerçek projelere aktarmak olması isteniyor. Eğer başarmak için yüksek motivasyonunuz, sürekli bitmeyen bir merağınız ve yılmaz bir karakteriniz varsa bu program size çok şey katabilir.

Hackquarters Program yöneticisi Kaan Akın, bizimle paylaştığı açıklamasında detaylı olarak şunları anlatıyor.

Pioneers programıyla hedefimiz en büyüğü üniversite öğrencisi olacak şekilde 100 öğrenciyi girişimcilik, teknoloji, inovasyon ve yazılım gibi katma değeri çok yüksek alanlarda çalışmak isteyen arkadaşlarımızdan bir aile oluşturmak ve onların ihtiyacı olan yönlendirme, tavsiye, deneyim ve eğitimlere ulaştırmak istiyoruz. Bu programa kabul edeceğimiz arkadaşlarımız Hackquarters Alpha olarak aramıza katılacak ve sadece kabul edilen arkadaşlarımız için özel düzenleyeceğimiz etkinlikler ve eğitimlerde ihtiyaçları olan bilgi, deneyim ve networke ulaştırıp, Türkiye’den bolca global şirket çıkmasına ön ayak olmasını istiyoruz.

Hackquarters Pioneers’a katılmak isteyen insanların önceliklerinin değer yaratmak, problem çözmek, sorumluluk almak ve kendi potansiyellerini keşfedip, o potansiyeli gerçek projelere aktarmak olmasını istiyoruz. Eğer başarmak için yüksek motivasyonunuz, sürekli bitmeyen bir merağınız ve yılmaz bir karakteriniz varsa bu program size çok şey katabilir.

Programın başvurusunu aşağıdaki başvuru bağlantısından yapabilirsiniz. Başvurulara baktıktan sonra muhtemelen Ağustos sonu itibariyle mülakatlar yapmaya başlayacağız. O yüzden erken başvurmanızı tavsiye ederim.

Pioneers’ın ilk büyük etkinliği Hackquarters Conversion’ı 1 Ekim’de yapmayı planlıyoruz. Sonrasındaki etkinliklerin içeriklerine ve tarihlerine Hackquarters Alpha’larının karar vermesini istiyoruz.

Başvurular için son tarih 10 Eylül! Sorularınızı [email protected]’ya gönderebilirsiniz. Başlığınıza Pioneers yazarsanız daha hızlı dönüş yapmaya çalışacağım. Sorulan soruları buradan sizlere tekrar aktaracağım.

Geçtiğimiz senelerde tanıştığım genç arkadaşlarımızdan birkaç tanesinin bile yaptıklarını düşününce, aynı misyona sahip 100 kişinin neler yapabileceğini düşünmek beni çok heyecanlandırıyor! Hadi, bekletmeden başvuruları yapmaya başlayın!” diyor.

Başvurunuzu bu bağlantıdan gerçekleştirebilirsiniz.

Biz de bu programla ilgili gelişmeleri aktarmaya devam edeceğiz.

Güncel İçerikler