Telif ve patent hakları üzerine teknoloji geliştiren yerli girişim Copyrobo, TechCrunch’a davet edildi

Sizlere geçtiğimiz Mayıs ayında paylaştığımız, eserlerinizin mobil, web ve chrome uygulamalar üzerinde saniyeler içinde hem blockchain hem de hükümetlerce yetkilendirilmiş otoriteler aracılığıyla zaman damgalanarak korunmaya alınmasına yardımcı olan girişim Copyrobo, dünyanın en ünlü hızlandırma programlarından TechCrunch tarafından gelecek vadeden 3 Blockchain girişimi olarak seçilerek, San Francisco’ya davet edildi.

18-20 Eylül 2017 tarihinde San Francisco’da gerçekleştirilecek olan Disrupt Startup Alley‘de sahne alacak. Copyrobo ile birlikte seçilen diğer iki Blockchain girişimi ise Uquid ve Stellar‘dır.

Copyrobo CEO’su Hasan Kurtuluş, bu gelişmeyle ilgili yaptığı açıklamada; “TechCrunch’ın organizasyonları dünyanın en önemli yatırımcıları tarafından yakınen takip ediliyor. Copyrobo olarak geliştirdiğimiz teknolojiyi, kullanım alanlarını ve sağlayacağı faydaları, aralarında Etherium kurucusu Vitalik Buterin, Google güvenlik kurucularından Heather Adkins, MBA yıldızı Kevin Durant, Propel CEO’su Jimmy Chen, Y Combinator Başkanı Sam Altman, Trinity Yatırım Ortağı Anjula Acharia Bath, Zhen Fund CEO’su Anna Fung, Google Ürün Geliştirme Direktörü Aparna Chennapragada, Google Mühendislikten Sorumlu Başkan Yardımcısı John Giannandrea gibi önemli isimlerin bulunduğu jüriye sunacağız” dedi.

Güncel İçerikler