Görüntülü görüşme platformu 11Sight, Keiretsu Forum Türkiye’den 620 bin TL yatırım aldı

İşletmeler için kolay kullanımlı bir görüntülü görüşme platformu sunan 11Sight, Keiretsu Forum Türkiye’den 620 bin TL’lik yatırım aldı. 11Sight yatırım turuna Keiretsu Forum Melek Yatırımcı üyelerinden Aydın Koç, Hülya Koç, Ali Demir Akel, Gamze Sart, Fırat Fidan ve Serdar Başar katıldı. 2012 yılından beri Türkiye’de melek yatırımlarına devam eden Keiretsu Forum Türkiye, 11Sight yatırımı ile birlikte 23 girişime 25 turda 35 milyon TL’lik yatırım miktarına ulaştı.

11Sight, uygulama yüklemeye gerek kalmadan tek tuşla görüntülü görüşme başlatılabilen bir servis. Aleks Göllü, Farokh Eskafi ve Ercan Gümüş’ten oluşan deneyimli bir kurucu ekip ve 19 kişilik güçlü bir takıma sahip olan girişimin diğer görüntülü görüşme sistemlerine göre en büyük avantajı, son kullanıcıların herhangi bir uygulama yüklemesine ve iletişim bilgilerini paylaşmasına gerek kalmadan görüntülü görüşmeyi başlatabiliyor olması. Bu da görüntülü görüşmenin artık satış artırıcı bir enstrüman olarak kullanılabilmesine olanak sağlamakta. Girişim, Türkiye ve ABD pazarındaki 460 işletme tarafından kullanılıyor.

San Francisco merkezli bir girişim olarak hedeflerini Amerika ve Türkiye pazarında, Otomotiv ve Emlak dikeyinde hizmet veren firmalar ile pazar yeri girişimleri olarak ilettiler.

Aynı zamanda 11Sight aracılığı ile gerçekleşen görüntülü görüşme sayısı son 5 ayda neredeyse %100 artış sağlayarak 45 bin görüşmeye ulaştı. 11Sight, Keiretsu Forum Türkiye’den aldığı yatırımı, ürün geliştirme ve pazarlama/iş geliştirme faaliyetlerinde kullanacak. Girişimin sunduğu servisi detaylandırmak gerekirse 11Sight kullanıcıları müşterileri için inline bir buton sunup, bu butona tıklanması halinde görüntülü konuşma başlatabiliyor.

Girişimle ilgili gelişmeleri aktarmaya devam edeceğiz.

Güncel İçerikler