Bir Türk markası Tırsan, Almanya’da büyümeye devam ediyor

Bir Türk markası Tırsan, ULM’de açtığı yeni fabrikasıyla Avrup’da büyümeye devam ediyor. Avrupa içerisinde hızla ilerleyen treyler markası Tırsan, toplamda dünyada 4. Avrupa’da 3. ve Almanya’da 2. fabrikasını açtı. 2017 yılında Türkiye treyler alanında, ihracatın liderliğini elden bırakmayan Tırsan, yeni fabrikasıyla Avrupada müşterilerine daha hızlı ulaşmayı hedefliyor.

Tırsan, Türk-Alman Üniversitesiyle (TAÜ) birlikte otomotiv, Ar-Ge yatırımları ve akademik anlamda geleceğe yönelik yeni projelerde birlikte çalışmak ve lojistik sektöründeki ihtiyaçları gidermek adına sözleşme imzalanmıştır ve çalışmalar ara vermeden devam etmektedir. Markamızın 124 yıllık geçmişi olan olduğu için ve bugün 55’den fazla ülkede müşterilerimize ulaşıyor olmaktan gurur duyuyoruz.” açıklamasında bulundu.

tırsan in ulm ile ilgili görsel sonucu

Ulm Fabrikasının açılış töreninde Kässbohrer Kâğıt Taşıyıcı K.SCP X, Kässbohrer Tank Konteyner Taşıyıcı K.SHF T, Kässbohrer Air Cargo K.SCA ve Tırsan Ar-Ge merkezi tarafından geliştirilerek 2014 yılında “Made in Russia” olarak üretime sunulan 32 m3 hacmi olan Kässbohrer Damper K.SKS olmak üzere 4 adet yeni aracını misafirleri için sergiye koymuştur. Almanya pazarına özel olarak tasarlanmış yeni 24 m3 hacimli Kässbohrer Damper, Ulm açılışında çok fazla beğeni aldı. Gerçektirilen açılış töreninde Tırsan, toplamda 18 tane Kässbohrer markasını taşıyan aracını sergiledi.

Güncel İçerikler