Girişimcilere duyurulur! 30 bin Euro ödüllü Open Talent başvuruları için son 3 gün!

Girişiminizle dünyaya açılmak ve Meksika’da gerçekleşecek bölgesel finallerde yarışarak 30.000 Euro büyük ödülün sahibi olmak için hemen başvurun.

Ülkemizden dünyaya açılmayı hedefleyen girişimlerin, projelerini küresel arenada tanıtma fırsatını bulacağı BBVA Open Talent yarışmasını Garanti Bankası Türkiye’ye de getirdi. GarantiPartners bünyesinde İstanbul’da gerçekleştirilecek yarışmaya, finansal dünyanın dönüşümüne doğrudan ya da dolaylı katkı sağlayacak yaratıcı projesi olan tüm girişimler katılabiliyor.

Bu yıl 9.’su düzenlenen BBVA Open Talent kapsamında başvurular, Türkiye’nin de dahil olduğu, bölgesel olarak finansal teknolojiler veya finansal teknolojiler alanına çözüm üreten girişimciler tarafından yapılabileceği gibi, dileyen girişimler küresel çapta da farklı dikeylerde yarışmaya başvurabiliyor. Bu doğrultuda, Küresel Trendler (Global Trends) kategorisinde yarışmaya başvuracak girişimler 17 Temmuz’a kadar başvurabiliyorlar. Dikeylerde birinci olan girişim, BBVA’nın dünya çapında gerçekleştirdiği yarışmanın finallerine katılmaya hak kazanacak. Türkiye ayağını kazanacak girişim projesi ise Meksika’da gerçekleşecek bölgesel finallerde ülkemizi temsil edecek.

Güncel İçerikler