Seedstars Istanbul 2017’de sahne alan 10 girişim

Seedstars Istanbul 2017 bugün İTÜ Magnet‘te yapılan etkinlikle gerçekleştiriliyor. Sahneye 10 girişim çıkıyor ve bunlardan 1 tanesi jürinin seçimi ile günün sonunda kazanacak. Kazanan girişim, Seedstars’ın global ailesine katılma hakkı elde edecek.

Gelişmeleri anlık olarak takip ediyoruz. Kazanan girişimi bugün egirişim üzerinden açıklayacağız.

Seedstars Istanbul 2017 sahnesine çıkan girişimler

Ahtapot: Topluluk içi sosyal ağ hizmeti sunan mobil uygulama.

Scode: Oyunlaştırma yöntemi ile kod öğretmeyi amaçlayan mobil platform.

paym.es: Bir arkadaşınız ile sohbet eder gibi, mesajlaşma uygulamaları üzerinden ürünlerinizi satmanıza ve güvenli bir şekilde satın almanıza olanak sağlayan alışveriş sistemidir

Bonobo: Yakınınızdaki birine hediye göndermenizi veya almanızı sağlayan platform.

REPG Energy: Bilinen yenilenebilir enerji sistemlerinden farklı olarak ozmos ve difüzyon prensipleri ile enerji kaynağı olarak neme doymamış havayı kullanarak oluşturduğu akış gücünü, türbin ve jeneratör kullanmadan doğrudan elektrik gücüne dönüştüren yenilikçi ve yenilenebilir enerji sistemidir.

Taglette: RFID tabanlı platformla tekstil sektöründe üretimden satışa kadar çözümler sunan platform.

Qmeter: Müşteriniz daha kapıdan çıkmadan sizin hakkınızda ne düşündüğünü öğrenmenizi sağlayan müşteri memnuniyeti ve geri bildirimi yönetim sistemidir.

Udentify: Teknolojik perakende çözümleri ve yüz tanıma teknolojileri üzerine çalışan yenilikçi bir yazılım girişimi.

Pepapp: Regl ve yumurtlama dönemlerini takip eden ve eğlenceli tavsiyeler ile o günlerin güzel geçmesini sağlayan öneri platformu.

Banamama: Evcil dostlarınız mamalarını, sağlık ve bakım ürünlerini sizin için takip ediyor ve tekrar sipariş vermenize gerek kalmadan adresinize teslim eden platform.

Güncel İçerikler