Startup Anatolia ile Anadolu’da girişimcilik konuşuldu

Anadolu’dan geleceğe ilk çıkış yapıldı. Startup Anatolia, gönüllülük esasını zemin edinen dinamik yapıya sahip. Katılımcılarına birebir iletişimi sunan bu oluşum, iş planı ve 11 dalda startup eğitimlerinde katılımcısının takımı oluyor. Girişimci psikolojisini de düşünen Startup Anatolia, önemli isimler ile readiness desteklerini verecek.

Eğlenirken öğrenme metodu ile ‘Kendin ol‘ mesajını yansıtan Startup Anatolia panelleri, girişimi olan, olmayan, bilen, bilmeyen herkesi gönüllülük ile bir araya topluyor. Yatırımcı ve mentorları ile birebir iletişimi sağlıyor. Kar amacı gütmeyen bir sisteme sahip. Geniş paylaşım ağları oluşturan, sahada uygulamaları çok çeşitli yönetebilen, kuluçka döneminin tüm aşamalarını yakından takip eden bir sistem ile farklılık yatıyor. Bir konferans veya panelden ziyade, birebir ‘’biz’’ olabilme samimiyeti ile yola çıkan Startup Anatolia, taze düşünceleri eyleme dönüştürmeyi hedefliyor.

Startup Anatolia, Tüm Anadolu’da…

Startup Anatolia, tüm Anadolu şehirlerini tek tek gezecek. Ankara, Kayseri, Sivas, Antalya, Adana, Elazığ, Diyarbakır, Adıyaman, Erzurum, Kars, Muş, Gaziantep, Mersin, Bodrum, Kahramanmaraş, İzmir, Denizli, Eskişehir, Isparta, Uşak, gibi bir çok şehirde gerçekleşecek.

Güçlü iletişimlerin sağlanacağı, herkesin söz sahibi olacağı, gönülden paylaşımların hakim olduğu bir sistem ile ekosistemin gücüne güç katılacak. Bir çok aktiviteyi de gerçekleştiren sistem, kültürel gezi, konser ve eğlence ile dopdolu. Girişimciler projelerini iç oylama sistemine dahil ederek, 3 gün sürecek programlarda iş planı ve diğer konularda hızlandırılmış eğitime dahil olacak. Daha uzun soluklu eğitimlere de dilerse dahil olabilecek. İnternet şirketini kurmak isteyenlerin yanı sıra, fiziksel projesi olan girişimciler de katılacak. Startup Anatolia, fiziksel projeler için endüstriyel uygulama merkezlerini girişimcisine açacak.

4 Mayıs 2017 tarihinde Startup Anatolia girişimci ve yatırımcı zirvesi Konya’da gerçekleştirildi. Geleceğin yatırım şekilleri ve girişim dikeyleri konuşuldu. 46 Üniversiteden katılımın sağlandığı zirvede, Yenibirlider Derneği Kurucusu Cem Garih, Esas Holding Angel Investor Fethi Kamışlı, Hiziliceviri.com Kurucusu Serkan Haşlak, ThinkNeuro Marketing A.Ş. Ceo’su Yener Girişken, KTO Karatay Üniversitesi Rektörü Bayram Sade ve bir çok lider panelde yer aldı.

Yenibirlider Derneği Kurucusu Cem Garih, Startup Anatolia sahnesinde yöneltilen soruları yanıtlarken, özel panelde liderlik ekolü, bilgi ekonomisi, iş modeli ve girişim, gelecek ve amaç yönetimi konularında önemli değerlendirmeleri gerçekleştirdi.

Esas Holding’ten melek yatırımcı Fethi Kamışlı, girişimin önemi, Aile ofislerinde startup ve yatırım değerlemelerinin yönü, yatırım kriterleri ve girişimlere karşı yaklaşımlar, Türkiye’de yatırımcı ekolü ve yeni dünya ekonomisine uyum süreçlerine dair değerlendirmeler ile paneli tamamladı.

Güncel İçerikler