Transfer hizmeti veren firmaların pazar yeri Bitransfer, 2 bininci transferini gerçekleştirdi

Kullanıcıların gitmek istedikleri yere kendi seçecekleri araçlar ve profesyonel sürücülerle gitmesini sağlayan Türkiye’nin internet üzerinden en çok tercih edilen transfer hizmeti Bitransfer, 14 Mart’ta 2 bininci transferini yaptı.

Online mecrada yer almak isteyen transfer hizmeti veren firmalar ile hizmet almak isteyen yolcuları bir araya getiren Bitransfer, 750’den fazla araçla İstanbul, Ankara, Kocaeli, Bursa, Bolu, İzmir, Bodrum, Dalaman, Antalya, Konya, Samsun ve Trabzon’da hizmet veriyor. Kıbrıs, Kapadokya, Gaziantep, Adana, Şanlıurfa, Van ve çevre illerde hizmet vermek için çalışmalarını sürdürüyor.

Türkiye’nin en çok tercih edilen transfer hizmeti Bitransfer, 14 Mart’ta 2 bininci transferini yaptı. Toplam 12 il, 256 nokta ve 2.496’yı geçkin güzergahta hizmet veren Bitransfer, 8.000’in üzerinde mutlu misafir kazanmış olarak yoluna devam ediyor.

Transfer alanında ilk API veren firma olma özelliğine sahip olan Bitransfer, API duyurusunu 2016’nın Aralık ayında yaptı. Setur, Bookinturkey, BCD Travel ve İDO vb. gibi kurumsal iş birlikleri bulunan Bitransfer, Garanti Partners tarafından destekleniyor. Ayrıca Borsa İstanbul Özel Pazar kabulü de alan Bitransfer, 31 Ekim 2016 tarihinden beri aktif bir seyahat bloğunu okurlarına sunuyor.

Güncel İçerikler