Allianz Türkiye, yeni ekonominin girişimlerini desteklemek için başvuruları bekliyor

Sigorta sektörünün lideri Allianz Türkiye, yeni ekonominin girişimleriyle tanışmak istiyor. Allianz Türkiye, sigortacılık ve müşteri deneyimi alanındaki inovatif çözümler için girişimcileri çağırıyor. Son başvuru: 10 Nisan 2017.

Sen de Allianz Türkiye’nin inovasyon çağrısına katılabilir, girişiminle başvurunu yapabilirsin. Seçilen girişimler Allianz Demo Day gününde, Allianz Türkiye’nin deneyimli ekibi ve üst yönetimine sunum yapma fırsatını yakalayacaklar.

Allianz Türkiye CEO’su Aylin Somersan-Coqui, “Sürdürülebilirlik bizim için bir kurumsal sosyal sorumluluk projesi değil. Biz iyi bir çevre için, bireylerin, kurumların ve toplumun iyiliği, esenliği için işimizin kendisini sürdürülebilirlik prensiplerine uygun bir şekilde dönüştüreceğiz. Bu yolculukta girişimcilik ve inovasyona destek vererek önleyici çözümler sunacağız” dedi.

Girişimlerin yapacakları her sunum, soru-cevap bölümü ile detaylandırılacak. Allianz Türkiye, özellikle Sağlık Sigortaları, Hayat / Yaşam Sigortaları ve Allianz Yaşam Boyu Seninle segmentideki girişimlerle tanışmak için sabırsızlanıyor.

Başvurunuzu bu bağlantıdan gerçekleştirebilirsiniz.

Peki aranan takımlar kimler?

Sıkı Takımlar: Geleceğin bugünden çok farklı olacağına inanan, vizyoner kurucu ortaklarla yola çıkmış takımlar.

Yeni Nesil Teknolojilerin Etkin Kullanımı: Tespit ettiği problemi çözmek için bioteknoloji, bioinformatik, nörobilim, network, yapay zeka, nanoteknoloji, genom bilimi, makine öğrenmesi, büyük veri analitiği, sensor ve iletişim teknolojileri gibi yeni nesil teknoloji ve yaklaşımlarındaki yetkinliklerini çözümlerinde etkin bir şekilde kullanan takımlar.

Sorumlu Dünya Vatandaşı Bilinci: Bize teslim edilenden daha iyi bir dünyayı sonraki nesillere aktarmanın yolunun toplum ve kurumların yapı taşı olan bireylerden geçtiğinin bilincinde, iyi bir toplum ve iyi bir çevreye ruhsal, ekonomik ve fiziksel sağlığı yerinde olan kurum ve bireylerle ulaşılacağına inanan takımlar.

Süreç: 10 Nisan 2017 tarihine kadar sürecek başvuruların sonrasında, sunum yapacak girişimler belirlenecek. Seçilen girişimlerin katılacağı Allianz Demo Day, Mayıs 2017‘de gerçekleştirilecek.

Güncel İçerikler