TÜSİAD ‘Bu Gençlikte İŞ Var!’ başvuruları devam ediyor

TÜSİAD tarafından organize edilen ‘Bu Gençlikte İŞ Var!‘ yarışması başlıyor. “Benim fikrim iş yapar” diyen tüm üniversite öğrencileri, 20 Şubat 2017 tarihine kadar ekiplerini oluşturup, fikirlerini detaylandırarak yarışmaya başvurabiliyor.

Kazananlara verilecek para ödülleri ise şu şekilde sıralanıyor: Birincilik ödülü 75.000 TL, ikincilik ödülü 50.000 TL ve üçüncülük ödülü 25.000 TL.

Halihazırda üniversiteye devam eden kişilerin oluşturduğu 2-5 kişilik ekiplerin katılabildiği yarışmaya, yalnızca 30 yaşından küçüklerin katılabildiğini belirtmekte fayda var. Ekipler yalnızca bir fikir ile yarışmaya katılabilirken, söz konusu fikrin kapsadığı ürün veya hizmetten ticari kazanç elde etmek amacıyla tüzel kişilik kurmamış olmak gerekmekte.

Alınan başvurular, 21 Şubat – 8 Mart tarihleri arasında bağımsız bir ön jüri tarafından değerlendirilecek, ön elemeyi geçen ekipler 9 Mart 2017 tarihinde açıklanacak. Yarışmaya devam edebilmek için ön elemeyi geçen ekip üyelerinden en az ikisinin 15-19 Mart 2017 tarihleri arasında İstanbul’da düzenlenecek Eğitim Kampı’na katılmaları zorunlu. Eğitim Kampı’na katılacak 30 ekipten kampın ilk günü taslak iş kanvaslarını sunmaları beklenecek. 3 günlük eğitim boyunca geliştirilecek iş planları kampın son gününde TÜSİAD üyelerine sunulacak ve seçilen 12 ekip yarışmanın bir sonraki etabı olan rehberlerle çalışma sürecine geçmeye hak kazanacak.

20 Mart – 15 Mayıs arasında TÜSİAD rehberleri ile çalışarak iş fikirlerini geliştirme ve iş planlarını hazırlama imkanı bulacak yarışmacılar, 17 Mayıs 2017 tarihinde gerçekleşecek ödül töreninde final jürisine sunumlarını yapacak ve ilk üç projeye para ödülü verilecek.

Yarışmaya buradan başvurabilirsiniz.

Güncel İçerikler