TÜSİAD Bu Gençlikte İŞ Var! girişimcilik programının 2021 finalist girişimleri

Türkiye’nin en yaygın erken aşama girişimcilik programı TÜSİAD Bu Gençlikte İŞ Var!’ın 2021 Final Töreni 7 Ekim Perşembe günü çevrimiçi olarak gerçekleşecek. Programın 2021 girişimcilerinin kamuoyuna tanıtılacağı törende, 5 finalist ekibe toplamda 100 bin TL finansman desteği verilecek.

Türkiye genelinde yenilikçi bakış açısını yaygınlaştırmak ve girişimcilik dönüşümünü tetiklemek amacıyla 2011’den bu yana düzenlenen TÜSİAD Bu Gençlikte İŞ Var! Girişimcilik Programı’nın 10. senesinde final jürisinde TÜSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Simone Kaslowski’nin yanı sıra önceki dönem TÜSİAD başkanlarından Ümit N. Boyner, Cansen Başaran Symes ve Erol Bilecik yer alacak.

Programın farklı değerlendirme aşamalarında rol oynayan 20’i aşkın yatırımcıdan oluşan ekosistem jürisi de final değerlendirme sürecine katkı sağlayacak.

BASF Türkiye’nin ana sponsor, IBM’in eğitim destekçisi, Mazars Denge’nin altın sponsor, Allianz Türkiye, Eczacıbaşı Holding, Ege Palas, UBS AG, ÜNLÜ & Co ve Zorlu Holding’in ise gümüş sponsor olarak desteklediği programın 2021 finalinde jüri karşısına çıkacak olan girişimler şunlar olacak:

Biotico, Doğayı kirleten yüksek potansiyele sahip organik atıkları hammadde olarak kullanır ve ithal edilen yüksek maliyetli endüstriyel enzimleri geliştirdiği biyoteknoloji sayesinde yerli ve ucuz şekilde üretir.

TÜSİAD Rehberi: Yeşim Sümerkan, UBS AG Türkiye Temsilcisi

Ekip Üyeleri: Elif Nur Avcı, Tuğçe Korkmaz

ConFarm, sürdürülebilir bir dünya için tarım sektörüne inovatif bir soluk getirerek evinizden beton meydanlara kadar her yere kurabileceğiniz topraksız tarım teknolojileri üretir.

TÜSİAD Rehberi: Levent Akgerman, AKG Grubu Başkan Vekili

Ekip Üyeleri: Elif Nisa Güler, Erdem Canaz, Şeyma Alan

Epoka, mobilya satıcılarına oda fotoğraflarındaki mobilyaların değişmesini ve yenilerinin eklenmesini mümkün kılacak bir yapay zekâ teknolojisi sunar.
TÜSİAD Rehberi: İrem Atay, Green Chemicals Satış ve Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı
Ekip Üyeleri: Bora Sanuk, Duygu Sezen Islakoğlu, Hazal Mengüaslan, Miray Morova

Marna, su ürünleri üretiminde kullanılan ağ ve halatları; biyo-bozunur, yerli ve doğal hammaddelerle üreterek denizlerdeki plastik kirliliğinin azaltılmasını sağlar.

TÜSİAD Rehberi: Dr. Tamer Saka, TKYD Yönetim Kurulu Başkanı

Ekip Üyeleri: Naz Kadınkız, Aybüke Dağoğlu

Quakecom, deprem anında saha çalışmasına gerek kalmadan enkazdaki kişileri belirler ve afet koordinasyon merkezine anlık olarak ileterek arama kurtarma ekiplerinin ilk 72 saatte etkili çalışmasını sağlar.

TÜSİAD Rehberi: Selin Açık, Seza Grup Yönetim Kurulu Üyesi & Ege Palas İcra Kurulu Başkanı

Ekip Üyeleri: Damla Akyüz, Hüseyin İmdat, Fatih Bedirhan Dilber, Deniz Sezen Yılmaz, Mehmet Hakan Yüksekkaya, Enis Faruk Tatlıpınar

Güncel İçerikler