Nevzat Aydın’dan Mobil Oto Servis’e yatırım geldi

Mobil Oto Servis, Nevzat Aydın’dan aldığı yatırım ile değerini 4 katına çıkararak 10 milyon dolarlık değerlemeyi aştı. Ne kadar yatırım yapıldığıyla ilgili henüz resmi bir açıklama yapılmadı. Kaan Saraç ve Özgen Toru‘nun kurucuları olduğu Türkiye’nin en büyük oto servisi sloganıyla çalışmalarını sürdüren Mobil Oto Servis, 250.000’den fazla yedek parça ile yerine servis hizmeti sunuyor. Siz siteden ihtiyacınız olan parçaları seçiyorsunuz ve sizin ayağınıza kadar gelerek bu parçaları aracınıza takıyor.

Geçtiğimiz zamanlarda Hasan Aslonoba’nın kurucusu olduğu Aslanoba Capital’den ve yine Nevzat Aydın’dan 2. tur yatırım da almıştı. Sitenin üye sayısı 100.000’i aşmış durumda. Türkiye’de henüz rakibini de göremiyoruz.

Mobil Oto Servis, mart ayında hayata geçireceği ‘tak çalıştır akıllı araç sistemi” MOSX mobil uygulaması ile aracınızın değerlerini mobil uygulama üzerinden takip edebilebileceksiniz.

mosxMOSX OBDII cihazı, cep telefonunuzla aracınızın beynine bağlanarak aracınızdaki arıza kodlarını, harcanan yakıt miktarını, emisyon değerlerini ve bir çok teknik veriyi MOSX uygulaması üzerinden bulut ortamına aktaran akıllı araç sistemidir.

MOSX ile arabanızda bir arıza olduğunda artık ilk işiniz bir servise giderek tonlarca para dökmek olmayacak. Bununla birlikte yaptığınız yolculuklardaki sürüş alışkanlıklarınıza göre hem yakıt tüketiminizi azaltabileceksiniz, hem de çok daha iyi bir sürücü olabileceksiniz. Arıza anlarında Mobil Oto Servis’ten tamir ve yedek parça tekliflerini çok kolay alabilmenizin yanında artık arabanızın bakım takibini de MOSX sizin için yapacak.

Girişimle ilgili gelişmeleri size aktarmaya devam edeceğiz.

Güncel İçerikler