Yerli Girişim Apsiyon, 2,5 milyon dolar değerinde Seri A yatırım aldı

Kudret Türk, Erkan Doğan ve Meriç Akdamar‘ın kurucuları olduğu yerli SaaS girişimi Apsiyon, Earlybird Venture Capital‘dan 2,5 milyon dolar değerinde Seri A yatırımını aldı.

Apsiyon; apartman, site, plaza ve AVM gibi toplu yaşam alanı yöneticilerinin tüm ihtiyaçlarına yönelik çözümler sunan internet tabanlı konut yönetim programıdır.

Şu anda bu uygulama 1500’den fazla alanda kullanılıp 180 binin üzerinde konuta ve 300 bin kişiye hizmet verildiği söyleniyor. Aidat tahsilatı, muhasebesel işlemler gibi bu yaşam alanlarının CRM’ini sağlamaktadır.

İlk melek yatırımını Tarık Yıldırım’dan aldı. Bu yatırım ile hedefleri arasında ise İstanbul’dan sonra Adana, Ankara, İzmir gibi illerde çalışmalarını genişletmeyi düşünerek Anadolu’nun tamamına yayılmayı planlıyor. Yurtdışı hedeflerinden henüz bahsetmedi.

Earlybird yatırım ortağı melek yatırımcı Cem Sertoğlu; “Apsiyon’un, emlak sektöründeki teknolojik transformasyonun önemli bir halkası olacağını belirtiyor.”

Türkiye’de böyle nice yatırımcıların olmasını temenni ediyoruz. Bu tip yatırımlar hem girişimcilere ilham veriyor, hem de yatırım yapmaktan çekinen yatırımcılara örnek oluyor. Girişimlerle ilgili gelişmeleri aktarmaya devam edeceğiz.

Güncel İçerikler