Tim Cook’la kahve içmek için 610 Bin USD verir misin?

Bir gün canınız sıkıldı ve kendiniz için heyecan arıyorsunuz. Sonrasında aklınıza ünlü bir isimle kahve içmek geldi. Araştırdınız ki en çok görüşmek istediğiniz kişinin de Tim Cook olduğunua karar verdiniz.

Birileri bu durumu farkediyor ve bu görüşmenin size bedava olmayacağını dile getiriyor.

tim cook coffee

Apple CEO’su Tim Cook ile görüşmek isteyenler CharityBuzz.com adlı sitede bir araya geliyor ve bir yetkili açık artırma ile randevu verilebileceğini söylüyor. Elde edilecek olan gelirin de İnsan Kaynaklarına yardım fonu olarak aktarılacağı kararlaştırılıyor.

Para yarışına girişiyorsunuz, 1000 USD, 5000 USD, 10.000 USD… son olarak aralarından bir çılgın çıkıyor ve 610.000 USD‘lik çılgın teklifi yapıyor, sonuç olarak kazanıyor. Açık artırmayı kazanan kişinin sadece a*****s olarak adının baş ve son harfi biliniyor.

Toplam görüşme yarım saat sürecek ve Tim Cook ile kahve içecekler.

Evet aslında sonuç olarak paranın tamamına yakını belki de tamamı İnsan Kaynakları fonuna aktarılacak ancak sadece kısa bir görüşme için neden bu kadar teklif sunulur ki? Anlaşıldığı gibi yarım saat için bu parayı veren, Apple’ın hisselerinin büyük kısmını satın mı alacak? Apple Co. zaten dev bir şirket ama buna rağmen yeni bir dönüm noktası mı oluşturacak? Esrarengiz yeni teknolojiler için fikir mi sunulacak?

Bu görüşme Apple veya Tim Cook için bir kader noktası mı olacak?

Görüşme sonuçlandıktan sonra durumu ayrıntısıyla tartışıyor olacağız.

Güncelleme-1: Kampanya devam etmiyor.

Güncel İçerikler