QNB Finansbank’ın ödeme kuruluşu QNBpay, TCMB’den faaliyet izni aldı

Finans dünyasında teknoloji odaklı yenilikleriyle tanınan QNB Finansbank, QNBpay Ödeme Hizmetleri A.Ş için TCMB lisansını alarak yeni nesil ödeme çözümleri sunmaya başladı.

QNB Finansbank’ın bir kuruluşu olan QNBpay Ödeme Hizmetleri A.Ş, firmaların ödeme ihtiyaçlarını yeni bir perspektifle ve üst düzey müşteri deneyimiyle karşılamak amacıyla TCMB lisansını aldı. QNBpay Ödeme Hizmetleri Genel Müdürü Alp Baydar, QNBpay’in finansal platformunu yeni ürünler ve iş birlikleriyle genişleterek pazarı büyütmeyi ve müşterilere katma değerli hizmetler sunmayı hedeflediklerini belirtti.

Finans dünyasında teknoloji odaklı yenilikleriyle tanınan QNB Finansbank, QNBpay Ödeme Hizmetleri A.Ş için TCMB lisansını alarak yeni nesil ödeme çözümleri sunmaya başladı. QNBpay, şirketlerin ödeme ihtiyaçlarını güvenli, hızlı ve müşteri odaklı bir deneyimle karşılamak amacıyla faaliyet gösteren yeni bir fintech kuruluşu olarak hizmet veriyor.

Tek POS, çok banka

QNBpay’in sunduğu servis modeli sayesinde kullanıcılar, ek maliyetlerle uğraşmak zorunda kalmadan, tek bir platform üzerinden tüm bankalarla entegre bir şekilde işlem yapabiliyor. Ayrıca, ödemeleri ertesi gün hesaplarına geçiyor. Alp Baydar verdiği demeçte;

“Tek pos, çok banka mottosuyla bu değer önerisini vurgulamak istiyoruz. QNBpay olarak müşterinin ihtiyaç duyduğu teknolojik ve operasyonel desteği tamamen biz sağlıyoruz, müşterilerimiz ise tüm kartlara taksit yaparak sadece işlerini büyütmeye odaklanabiliyor.”

Yaklaşık bir yıldır temsilcilik modeliyle hizmet veren QNBpay, müşteri portföyünde hem geleneksel bankacılık ürünlerini kullanan firmalar hem de herhangi bir ödeme kuruluşu ile çalışmamış firmaları barındırıyor. Baydar, bu geniş müşteri yelpazesi ile son bir yılda kayda değer bir müşteri sayısına ve ciro hacmine ulaştıklarını belirtti. Bu başarı, QNBpay’in pazarı büyütme vizyonunun önemli göstergelerinden biridir.

QNBpay, sadece bugünün ihtiyaçlarını karşılamakla kalmayıp, geleceğin finansal ekosistemini de inşa etmeyi hedefliyor. Şu anda sanal pos, link pos ve dijital pos hizmetleri sunan QNBpay, 2024 yılı sonuna kadar yeni birçok ürün ve uygulamayı hayata geçirmeyi planlıyor.

Güncel İçerikler