Blockchain FutureZone etkinliği, 5 Kasım’da düzenlenecek

NFT Horizon, Çankaya Üniversitesi Blockchain Topluluğu ve Startup That Works iş birliğiyle Türkiye'nin başkentinde Blockchain FutureZone adlı Web 3.0 ve blockchain etkinliği düzenleniyor.

Web 3.0 ve blockchain odaklı Blockchain FutureZone, 5 Kasım’da Ankara’da dünyanın dört bir yanından blockchain uzmanlarını, c-seviye proje yöneticilerini, girişim sermayesi yatırım fonlarını, melek yatırımcıları, girişimcileri ve Web3 meraklılarını bir araya getirecek. Etkinlik mekanı CoZone, ODTÜ TEKNOKENT Bilişim İnovasyon Merkezi’nde yer alıyor. Blockchain FutureZone etkinliği ücretsiz ancak sınırlı bir kontenjan var. Bu nedenle, bu etkinlikte yer almak isteyen herkesin Blockchain FutureZone’a kaydolmak için acele etmesi büyük bir önem taşıyor. Etkinliğe buradan kayıt olabilirsiniz.  

Blockchain FutureZone’da sizi neler bekliyor?

Blockchain FutureZone’da başarılı ekonomist Selçuk Geçer, BeInCrypto’nun Araştırma Müdürü Sevcan Dedeoğlu, Melek Yatırımcı ve Metaverse Union kurucu üyesi Ozan Sönmez, Venus Protocol’un Türkiye Büyükelçisi Serhan Meriç, İstanbul Blockchain Women’ın kurucu üyesi Dr. Hale Cide Demir, LBank’ın Türkiye müdürü Mehmet Ekrem Örünğ ve CryptoFemale’in kurucusu Hilal Baktaş gibi önemli isimler konuşmacı olarak yer alacak. 

“VC Yatırımı: Blockchain ve Oyun Girişimleri” başlıklı panelde Diffusion Capital Partners ortağı Altan Küçükçınar, DOMiNO Ventures Yatırım Direktörü Eren Aşkın, WePlay Ventures Yatırım Yönetimi Lideri Saltukhan Gülşen ve 500 Europe Büyüme Uzmanı Sertaç Yakın bu alanda yaptıkları yatırımlardan, yatırım yaklaşımlarından, başarı hikayelerinden ve fon stratejilerinden bahsedecek. 

Yatırımcı Sunumu Oturumu: Bu oturumda ekipler girişimlerini VC ve melek yatırımcılara, sektör uzmanlarına, yayıncılara tanıtma şansına sahip olacaklar. Oturuma fikir, prototip, veya büyüme aşaması projeler kabul edilecek. Projenizi yatırımcılara sunmak, sektör liderlerinden geri bildirim almak, ve önemli kişilere ulaşmak istiyorsanız formu doldurarak başvurunuzu tamamlayabilirsiniz. 

On beşten fazla konuşmacıyı bünyesinde barındıracak olan Blockchain FutureZone merakla bekleniyor. Blockchain FutureZone çeşitli şirketler ve markalar tarafından destekleniyor; Karbon ayak izini ölçmek ve azaltmak için blockchain tabanlı ölçeklenebilir projeler geliştiren MFET, Blockchain FutureZone’un diamond sponsorudur. Hong Kong merkezli bir kripto para alım satım platformu olan LBank ve BNB Chain’i üzerinde merkeziyetsiz finans ve algoritmik bir para piyasası olan Venus Protocol de platin sponsorlardır.

Güncel İçerikler