Oyun geliştiricilerinin ödüller kazanabileceği yarışma Zindhu Career Jam başvuruları 21 Şubat’ta sona eriyor

Türkiye’nin ilk ve tek oyun sektörü odaklı insan kaynakları platformu Zindhu HR, 23-27 Şubat tarihlerinde gerçekleştireceği; Zindhu Career Jam ile katılımcılarına onlarca oyun stüdyosu ile tanışma imkanı sağlarken, hyper-casual game jam ile büyük ödüller kazanma fırsatı da sunuyor.

Game Jam, birçok oyun geliştiricisinin bireysel ya da takım olarak katılım gösterebildiği, sınırlı süre içerisinde ve verilen temaya uygun şekilde oyun geliştirdiği bir etkinliktir. 23-27 Şubat tarihleri arasında Discord ve Hopin platformları üzerinden gerçekleşecek Zindhu Career Jam’de katılımcılar, 5 gün sürecek hyper-casual game jam’e katılıp birbirinden güzel ödüller kazanma fırsatı yakalayabilir, aynı zamanda onlarca oyun stüdyosu ile tanışıp, birçok yeni kariyer fırsatının kapısını aralayabilirler.

Zindhu Career Jam’in oyun geliştirme ayağı olan ve 23-27 Şubat tarihlerinde gerçekleştirilecek hyper-casual game jam’e bireysel ya da takım olarak başvuran katılımcılar, Career Jam Discord kanallarında diğer katılımcılarla tanışarak ekipleşebilir ya da mevcut ekiplerini zenginleştirerek kazanma şanslarını arttırabilirler. 26-27 Şubat tarihlerinde Hopin platformu üzerinden gerçekleştirilecek olan Zindhu Career Jam’in ikinci ayağı olan “Stüdyolarla Networking” etkinliğinde ise katılımcılar stüdyo kurucuları ile tanışarak, merak ettikleri soruları sorma ve listelenen iş ilanlarına canlı olarak başvurma fırsatı elde edebilirler.

Zindhu Career Jam, geleneksel game jam içeriğine ek olarak, katılımcılarına yalnızca yeteneklerini gösterme değil, networklerini büyütme fırsatı da sunuyor. Bununla beraber kazanan takımları da birbirinden güzel ödüller bekliyor:

  • Birinci olan takımın her üyesi MacBook Pro,
  • İkinci olan takımın her üyesi iPad Pro,
  • Üçüncü olan takımın her üyesi Apple Watch,
  • Dördüncü olan takımın her üyesi AirPods Pro,
  • ve ilk 20’ye giren tüm takımlar Zindhu Box kazanacak.

Sektörde öncü onlarca mobil oyun stüdyosunun yer alacağı, çok sayıda iş olanağını görüntüleme ve başvuru imkânının olduğu Zindhu Career Jam, oyun geliştirme ve networking fırsatlarını aynı anda bünyesinde barındırarak, oyun sektöründe yer almak isteyenlerin kaçırmaması gereken bir etkinlik olarak katılımcılarını bekliyor.
Sen de yeteneklerine güveniyor ve onlarca stüdyo ile tanışma şansını yakalamak istiyorsan, careerjam.zindhu.com adresinde yer alan kayıt formunu doldurman yeterli!

Güncel İçerikler