Evde evcil hayvan bakımı sağlayan The Vets, 40 milyon dolar yatırım aldı

Evcil hayvan dostlarımızın bakımlarını evlere getirerek onlara stressiz bir bakım süreci sunan The Vets, 40 milyon dolar yatırım aldı. Şirket, yıl sonuna kadar 25 şehirde hizmet vermek için bu finansmandan yararlanmayı planlıyor.

Evde evcil hayvan bakımı sağlayan The Vets, 40 milyon dolar tohum finansmanını güvence altına aldığını duyurdu. Target Global tarafından yönetilen tur, PICO Venture Partners ve Bolt Ventures tarafından katılım gördü.

The Vets, 2021 yılında Target Global’in girişim geliştirme programının bir parçası olarak kuruldu. Evcil hayvan bakımını doğrudan evlere getiren bir teklif sunan girişim, teknolojik yenilik ve veteriner bakımını bir araya getiriyor. Pandemi döneminde artan evcil hayvan sahiplenme ile birlikte evcil hayvan bakımına olan talep de artış gösterdi. Yine bu dönemde evde bakım hizmetlerinin zorunlu hale gelmesi, daha sonrası için zemin oluşturdu. Evde hizmetin kolaylığı ve güvenliği, yalnızca evcil hayvan ebeveynleri için değil veteriner hekimler ve teknisyenler için de esneklik sağlıyor. Evcil hayvan bakımını evlere getirmek, veteriner ve evcil hayvanlar arasındaki ilişkilerini geliştirmenin yanı sıra, evcil hayvan bakımının stressiz bir ortamda yapılmasını sağlar.

vet team

The Vets CEO’su ve Kurucu Ortağı Daniel Sagis, veteriner hekimlerin uzun süre çalışmak zorunda kaldıklarını ve karşılığında düşük maaş aldıklarına dikkat çekiyor. Sagis, evcil hayvan dostlarımızın mutlu ve sağlıklı olmaları için bakımlarının mutlu ve sağlıklı veterinerler tarafından yapılması gerektiğini belirtiyor.

The Vets, kuruluşundan bu yana Miami, Tampa, Dallas, Austin, Houston, Portland, Seattle, Las Vegas ve Denver dahil olmak üzere dokuz büyük şehre genişledi. Bugünden itibaren The Vets’in hizmetleri artık New York City’de de mevcut olacak. Bugüne kadar 7.000’den fazla evcil hayvana hizmet eden girişim, yıl sonuna kadar ABD’nin 25 şehrinde hizmet vermeyi planlıyor. Bu finansman turu The Vets’in yeni pazarlara daha verimli ve etkili bir şekilde girmesine olanak tanıyacak.

Güncel İçerikler