Revo’nun da katıldığı turda Londra merkezli girişim TransferGo, 10 milyon dolar yatırım aldı

Londra merkezli uluslararası para transfer hizmeti hizmeti sunan girişim TransferGo, yeni turda Seventure ve Vostok Emerging Finance liderliğinde; Hard Yaka, Revo Capital ve Bootstrap Europe‘tan 10 milyon dolar yatırım aldı.

TransferGo aldığımız bilgilere göre; Japonya, Yeni Zelanda, Suudi Arabistan, Singapur ve Gana dahil olmak üzere 11 yeni pazarda açıldığını paylaştı. Bu süreç; Güney Doğu Asya ve Afrika pazarındaki genişlemesini yaklaşık iki katına çıkarmış oldu.

2012 yılında kurulan girişim, ağırlıklı olarak ailelerine para gönderen göçmenlerden oluşmaktadır. Kendisini piyasadaki en hızlı uluslararası para transferi hizmetlerinden biri olarak sunduğunu ifade ediyor. Kısacası paranızın 30 dakika içinde hedefine ulaşacağını garanti edebilecek tek Pan-Avrupa para transferi şirketi olduğunu iddia ediyor ve uluslararası “çapraz ağ” transferleri sağlayabildiğini söylüyor.

Sistem üzerinden 33 ülkeye para gönderebilirsiniz. Transferin ne kadar çabuk gelmesini istediğinize bağlı olarak da farklı fiyatlandırmaları mevcut. Para gönderirken, gönderdiğiniz süre sizin için önemli değilse; ücretsiz ya da düşük maliyetli seçenekleri kullanabilirsiniz. Garantili bir gönderim saatine ihtiyacınız varsa, biraz daha hizmet bedeli ödemelisiniz. Kurulduğu günden bu yana sistem içerisinde 7 milyondan fazla işlem gerçekleştirilmiş. Pandemi krizinden ile de günlük yapılan havale sayısı yoğun seviyelere ulaşmış. Dolayısıyla uzaktan ve hızlı yapılan işlemlerin öneminin arttığı günümüzde TransferGO, yatırımcıların ilgisini çekmeyi başarmış.

TransferGo kurucu ortağı CEO’su Daumantas Dvilinskas: “Arkadaşlarına veya ailesine, yurt dışına para göndermek isteyen herkes dijital para transfer hizmetlerine bağımlı hale geldi. Nakitsiz bir topluma doğru devam ettiğimiz günümüz dünyasında, sunduğumuz hizmet her zamankinden daha önemli hale gelmeye başladı ve bu zorlu koşullarda hem yeni hem de mevcut müşterilerin gelişen ihtiyaçlarını desteklemek için gayretle çalışıyoruz.” dedi.

Güncel İçerikler