Canon’dan çocuklar ve ebeveynler için yeni hobi uygulaması: Creative Park

Görüntüleme teknolojileri markası Canon, günün büyük çoğunluğunu evlerde geçirdiğimiz bu dönemde, çocuklarıyla birlikte yeni beceriler geliştirmek isteyen, evde keyifli ve kaliteli zaman geçirmek için ebeveynler için Creative Park uygulamasını kullanıma açtı.

Çocuklar başta olmak üzere tüm aile bireylerine eğlenceli vakit geçirme imkanı sunan Creative Park, yaratıcılığı geliştirmeye ve hayal gücünün sınırlarını zorlamaya yardımcı oluyor. Evinde geçirdiği süreyi keyifli bir aktiviteye dönüştürmek isteyen herkes, Creative Park web sitesinden veya mobil uygulaması üzerinden binlerce eğlenceli el işi maketine erişerek tüm ailesini birbirinden üretken faaliyetlerde bir araya getirebiliyor.

Creative Park’ı web sitesinden kullanabilir veya App Store ya da Google Play‘den indirebilirsiniz.

Creative Park’ın web sitesinde ve mobil uygulamasında onlarca eğlenceli ve yaratıcı model yer alıyor. Kolayca uygulanabilecek talimatlarıyla yapım aşamasını da ayrı bir eğlenceye dönüştüren bu modeller arasında kişiye özel kutlama kartları, takvim, resim çerçeveleri ve 3D sanatı gibi seçenekler bulunuyor.

Creative Park’ta küçük çocuklardan usta zanaatkarlara kadar her yaştan kullanıcıyı yaratıcılığını açığa çıkarması konusunda zorlayacak, el becerilerinin gelişmesine yardımcı olarak herkese ilham verecek içerikler mevcut. Sevdiklerinizle ve ailenizle bu içerikleri hazırlayabilmeniz için yalnızca indirmeniz ve kolay tasarım şablonlarının birinin baskısını almanız yeterli oluyor.

Başlangıç aşamasında olanlar için aşağıda birbirinden özgün ve eğlenceli Creative Park örnekleri meraklılarını bekliyor.

Güncel İçerikler